What a life!

Jag tror jag är vuxen nu. Eller jag tvättar, packar upp efter flytten, börjar likan en second hand-shop här hemma, försöker hålla koll på mina grejor. ska säga upp elabonemang och försöker starta en diskmaskin. Det är förbaskat kul när det är såhär stressigt konstigt. Jag tänkte ta mig en tupplur nu eftersom jag vill fira flytten ikväll. Jag har även hittat mitt visakort som lekte kurragömma under flytten. Puha! 

I helgen vankas det jobb och veckan också. Jag ska försöka sova ut för att göra Oslo by night nästa helg. Tanken är även att jag ska gå upp tillden sega norska agenturen och visa upp min nya, snygga, smala, tränade kropp för jag är sugen på att plåtas. Känns inte som att någon vill plåta en modell som ser ut som jag gör på deras bilder på mig. 



Packing packing

Var uppe och hälsade på Lovie innan. Hämtade nycklar, simmade lite och sen begav jag mig hemåt för att börja göra i ordning för att bege oss mot nya adressen. Tyvärr vet vi fortfarande inte om vi flyttar imorgon eller på torsdag. 

Men i väntan på att flytta kan vi alltid göra lite vuxen grejor, så som att betala räkningar för den här lägenheten, göra adressändring, städa och diska. Sen borde man väl komma i säng någorlunda i tid ikväll om vi skulle ha turen att få tillträde till den nya lyan imorgon. för jag vill inviga den med vindrickning och mysa framför vår riktiga tv. Så blir det nog! 

Ciao!



Jeansjackan med stort J





Jag köpt ny jeansjacka i helgen och det är det finaste jag sett på hela 2009!

Längta leva lugnt

Något liknande sjunger min älskade Winnerbäck som snart ska komma till Oslo för att göra två konserter. Jag vill göra allt samtidigt, någon som känner likadant? Jag vill leva ett lugnt liv tjäna mina pengar här i landet som nog är mer lagom än sverige för att sedan ge mig av och leva loppan, men jag vill också leva loppan här och göra som så många andra, festar dagarna i ända och inte känna någon gräns. 

Just nu lever jag livet varannan helg. Jag har även börjat träna, eller för tillfället är det mest simning som står på schemat då jag inte har några träningskläder här. Men det hoppas jag det ändras på snart så jag kan få lite snygga armmuskler! Denna helgen var toppen och nästa helg hoppas jag också blir det då vi flyttat in i den nya lägenheten och ska försöka få lite ordning där. Love och Oliver jobbar också den helgen, så det blir kanske mest en massa slapp av. 

Vi ska iaf dammsuga det första vi gör, då det golvet inte sett en dammsugare på över ett halv år. Puh!

Nu ska jag färdigställa vår nya header! 



S like sunday

Vi sov till klockan var halv ett, -himlans skönt var det, sedan blev det baguette +cola light och glass till frukost!! 
(glassen åt vi faktiskt bara för att, vi bara får äta god saker på helgerna, så var vi tvugna att äta upp den idag,annars vet man aldrig när det kan koma en mus och äta upp den!)hm....
 Klockan halv fyra gick vi ner till stan och jag fick äntligen åka skridskor! (som jag har tänkt att göra ända sen i december!) och det var jätte roligt och mysigt, det var på en sån här utomhus skridskobana som man brukar se i filmer där dom spelar musik  och är super mysigt! så nu är jag så himlans glad!

Kvällsmaten blev =ostschnitzel, sen igår, och spaghetti-helt ok var det!
Dagens plus är helt klart att nästan all snö har försvunnit!
Dagens minus är nog att mina sköna och fina inneskor har gått isönder..

Och nu hör jag massa petraskratt från toaletten, och har ingen aning vad hon håller på med, ska gå och ta reda på de
                                   



//Ha det underbart alla ni, och jag ger en speciell hälsning till min bästaste kompis ANNIKA- som jag saknar dundermycket, miss uu..
Puss &kram från Love och Petra hälsar oxå! 


Saturday night in oslo=bakis+lyxmat

Hej hopp! när även jag här i bloggen! LOVE
Idag så har dagen bestått av vakna upp, och vara massa bakis, packa dom sista sakerna,( eftersom igår när vi kom hem, väldigt berusade stökade vi till allting!) sen kom Iver, vår flytthjälp och så körde vi till vårat nya hem(på torsdag) och packade in allting, sedan gick vi hem i snöstormen, och åt lite havregrynsgröt-på platt tallrik! eftersom vi har packat ner allt, men det gick fint fint! sen gick vi ner en runda på stan och Petra hittade en urtjusig jeansjacka, och jag köpte ett par riktigt niciga skor!
och det vara bara att flörta lite snällt så drog Petra sitt visa kort, det är inte pappa som betalar här utan det är Petra! (sanningen är den att jag inte har fått mitt norska visa kort än, så därför för jag över till pitras kort istället!) 
Och ikväll blir det en lugn mys kväll här med lyxmat som består av pommes, med ostschnitzel och ost bricka till efterrätt! 
Ha en god afton!   //Love from Love


Gone with the wind

Nu e han borta! Det är så jävla skönt, men den nerknarkade sengångaren kunde inte ens ta ut sina egna sopor eller städa sitt rum. Det han lämnat efter sig är en os av fisk, lite sopor och några matbitar i kylen. Kycklingen som han käkat upp för oss har vi inte sett röken av och nycklarna till lägenheten har han gått iväg med. Det är självklart den omskrivna inneboenden vi skriver om. Men det är nog också det sista vi skriver om honom för nu är det slut på gamla tider och början på nya äventyr för virrpannorna i Oslo.

Jag ställer mig en fråga om vårt nya liv och det är hur fan Love ska hitta till sitt jobb. Hon viste inte ens att vi var utanför OsloCity när vi flyttat grejorna... Hmmm!




Gårkvällens outfits och med det hälsar vi Love välkommen till bloggen! Wohow!

Burning hell!

Jag hatar att bo i en flyttröra, något jag hatar ännu mer är att vara full och bo i en flyttröra. Varför? Jo för när man vaknar ser hela lägenheten ut som ett bombnedslag och alla grejor ligger plötsligt lite här och vart igen för man kom på att man behövde dem mitt i natten. 

Igårkväll begav vi oss ner på stan för att dansa, vi hamnade på café sör och därefter min och Emelies favorit, ett glass därefter smak för lite mat för det orkar man ju inte fixa när man bor i flyttröran. Det hela resulterade i en ganska eller två ganska jättefulla yrpannor som tog en taxi hem. Men innan vi begav oss skulle vi göra popcorn vilket jag glömde och plötsligt var lägenheten rökfylld luktade apa och grytjäveln förstörd. Min bästa gryta!

Nu ska jag sova lite till. Behövs!

Life is a fucking mess!

Idag skulle jag på casting, men jag pallade inte. Var bara en hårvisning som ändå kommer äga rum en helg när jag jobbar i cafeét, pengar eller snygg, det var frågan. Idag var det frysa ihjäl utan pengar eller åka hem till värmen. Det blev det sist nämnda eftersom jag troligtvis glömt min plånbok på jobb kunde jag inte ens ta en kaffe någonstans. 

Väl hemma började vi packa. Det mesta i klädesväg ligger nu i väskorna, vi eldar upp det sista vi har att elda i vår myyysiga kamin. Sen är det väl snart klart för utflytt och inneboenden flyttar samtidigt som oss. Tack och lov! Han ska nog bo hos kärringen som han kallar henne. Hade någon kallat mig det någon gång hade jag nog gett honom en örfil och sen aldrig mer tilltalat honom, stackars brud. Hoppas dem har sex i duschen eftersom hon nog inte vet att han inte duschat dem senaste dagarna och att han sover i sina kläder i en säng utan lakan... Hon har aldrig varit här i alla fall och tur är kanske det. Då hade hon nog varit singel tror jag. 

Imorgon ska jag gå upp till gymmet och skaffa gymkort för att börja simma och träna. Hat nämligen fått fast jobb till i juni, it´s fucknig nice!

Håll tyst!

Idag är det min tur att inte kunna sova. Vilka problem, NOT! Vi har bakat muffins idag, mumma! Vi har ätit dem också.Jag 6 st och Love 5, jag ska vara värst. 

I helgen hade jag den konstigaste drömmen ever! Jag hade 20-årsfest, Sture Allén var där. Han gav mig en tattuering i pressent, jag tattuerade in en Adidas slogan under ögat med snirklig text. Massa cyklar och något hotell ångest och massa mer, allt var skumt!

Vi har 15 cm snö om inte mer. Jag vill skjuta mig själv ibland, hade kanske bara varit bättre att ramla och bryta nacken.

God natt!

Tonight is not a normal night

Vi mös med chippe och ost och godis. Fan vad vi e svullna nu usch och pi! Vi kollade på fightclub och jag är kär, det är nog världens bästa film som inkluderar massa våld och blod<3 

Nu: Ska jag inta liggande position i min säng och drömma om vältränade män, fina klackaskor och en massa pussande! För det är precis så jag vill att min nästa helg ska bli när jag inte ska jobba. 

Det låter som...

någon duschar, BARA han inte använder min handduk. Men han lufttorkar ju så då gör han väl inte det. HU! Han kom precis ut från sitt rum, första gången jag ser honom ute efter att han kom hem igår. Däremot har jag hört honom, var femte sekund nyser han och är läskigt sjuk. Han sträckte på armarna, visade sin putande ölmage och frågade om han smittat någon av oss med någonting och inte vad jag vet. Min sjukdom sitter i huvudet. Min mage putade nämligen också idag, mer än vanligt tyckte jag. Och när jag tänkte efter har jag ju mått allmänt dåligt i veckan, varit yr och mått lite illa och sådär, bara jag inte...
...det återstår att se, kanske får Saras bebis en kamrat snart. 



I så fall vill jag ha en crybaby! Fast ännu bättre hade det varit om han varit pappa, miaw!

Utan att tänka

Just nu gör jag det mesta på rutin, det är därför jag behöver hitta något nytt att göra. Jag vill börja tänka, idag gjorde jag en typisk idiotgrej! Gick in i en liten butik, sån som finns överalt med små fina väskor o grejor. Jag hittade en utomordentlig portmonä med väldigt smart lösning, men i fel färg. Normalt låter man den vara eller frågar efter färgen man är ute efter, mitt fall svart. Inte just den, men den svarta som biträdet plockade fram kändes nästan likadan och utan att tänka säger jag, den ska jag ha. Jag hade ju inte kollat hur den såg ut innuti, men det var ett typiskt tecken på att jag behövde tänka lite. Jag kopplar liksom bort hjärnan. 

Inneboenden skickade ett sms precis. Han har gjort bort sina nycklar till porten, vilket leder till att han inte kommer in om inte vi släpper in honom. Han frågade om han skulle köpa skithus papper, han är fan verbalt handikappad oxå!!! 

Borde vara älskad

Då och då näckar jag mig för grannarna genom att glömma fälla ner persienner, tappa filtar och bara genom att stiga upp på morgonen. Tutt ut liksom! Vi spelar även väldigt bra musik mitt i natten och klampar upp för trapporna, tänk om dem hittat oss ligga däckade utanför. 

Någon som är mindre älskad är vår jäkla inneboende. Jag är så trött på att han rör till här hemma. Igå spillde han ut sill, gissa vem som torkade upp det?! Han försökte i vartfall med en TORR trasa! Sen gick han och duschade och använde min handduk, när jag frågade påstod han att han lufttorkat, in my ass! Fan jag ska aldrig mer skaffa en inneboende! 
När jag skaffade honom hoppades jag att vi skulle kunna sköta lägenheten ihop ha najs fester på helgerna och eftersom han är kock sedan tidigare, packar fisk nu skulle kunna fixa billig god mat, men ack nej! Jag har inte ens umgåtts tillsammans med honom ett dygn sedan första december! Tack och lov!



Tillfriskningskur

Min bästa tillfriskningskur är att sova ett antal timmar, helst 12 sammanlagt. Man bör också ta en promenad i ett fint väder a la vår. Sen lagar man en linssoppa med morötter, lök, curry, vitlök och massa andra krydderier till efterrätt klyftar man en appelsin och så dricker man otaliga liter hallonsaft. 

NU känner jag mig frisk!



Nu tittar jag på världens härligaste män!

Meat me

När jag vaknade imorse kände jag mig illa till mods. Jag var yr och kände mig uppsvälld. En kännsla jag inte känt av sedan i höstas, men som jag ofta känner av ett antal gånger under hösten. Det brukar bero på järnbrist och jag antar att det är så i detta fallet också. Kanske en brist på protein då jag inte är så förtjust i att köpa kött. Jag älskar att äta kött, men jag hatar att tillaga det. Allra helst tillagar jag lite pasta eller ris som jag blandar ihop med tomater, majs, bönor, svamp eller morötter. det är inte lätt när man är trött på att laga mat då det är det ända man gör på jobbet. Lovie är också trött på det. Det var ju det ända hon gjorde under gymnasietiden. 

Nu ska jag leta rätt på ett apotek och sedan ska jag till skattekontoret för att bli norskmedborgare.

Min familj i Oslo

Jag vill ut på nya äventyr! Jag vill resa bort eller hitta ett nytt jobb eller spendera varenda krona jag har på skor eller klippa av mig håret eller förstora brösten. Förstår ni hur desperat jag är på en förändring nu. Jag vet iaf att om två veckor flyttar jag och min fru. Nästa vecka ska jag på en casting, har jag bestämt och kanske ska jag resa ner till Danmark i slutet av februari. Jag vill gå på arbetsintervju vecka 4 och avsluta min tid i restaurangen i slutet av januari, inte för att jag inte gillar det. 

Jag älskar att vara på jobb och träffa människorna där, shitchatta hela tiden och käka lite frukt. Dem är nästan som min familj faktiskt, idag tog chefen mig i armen innan jag gick hem och berättade för mig hur jag skulle sköta om min brännskadade handled på bästa sätt. Det är alltid så att alla är ställer upp för varandra och vi skrattar tillsammans, jag saknar tjejerna som var där innan jul och alla galenheter vi ställde till med. 

Nu ska jag laga till något med ris för att sen gå och möta Lovie när hon slutar. 

Ciao!



Par i fest

I fredags begav vi oss mot den nya lägenheten och den är fab! Jag längtar till vi ska flytta. Oliver e underbar, jag blir bara mer förtjust i den killen. 
Väl framme blev vi bortkörda av hans nuvarande inneboende, en tjurig masjävel och en tofflande pojkvän till denna donna. Vi gick hem till oss och youtubade lite blev på snusen och somnade här. Fint!

Igår kom vi på den briljanta idén att bjuda lite vänner hit för att socialisera. Plötsligt kom vi på att det skulle vara trevligt att ta en runda ut på stan nu när jag uppnått utgångsålder och Love plötsligt gått till 25 års ålder. Vi bestämde att det mytomspunna Yatzi var målet och när vi är erfarna av det vet vi att en jävlabrakfylle gör det stället trevligare, därför hade vi det mycket trevligt. Massa dans, lite pussandes och lite välspenderade pengar. När stället kastade ut oss för stängning begav vi oss mot någonstans att sova. Första stopp var hos våra stackars vänner, men vi beslutade att där kunde vi inte ligga o fnittra mitt i natten så vi GICK hem, en väg som tog dubbelt så långtid än vanligtvis. 





 

You light my fire!

Det bästa tipset för att tända min eld är nog red deliciouse från DKNY. Brasan brinner fint efter många om och men. det Börjar nästa bli varmt i lägenhetshelvetet!


If you miss me...

you can allways buy the new issue of Brigitte and think of me! Idag kom det tyska magasinet med mina bilder ut, jag älskar dem. Jättefina och gud vad kul att tänka tillbaka till när vi tog dem. 

Har knyckt grannarnas bredband igen och äntligen ett fast bredband så man slipper sitta och vänta på att någon idi ska glömma lösenskygga sitt, nej tacka vet jag KoT. Jag jobbar för fulla muggar, det är dökul, högt tempo och imorgon kör jag två skift, ett vanligt och ett servering. 



Jag med bilder på mg, COOLT!

Life in cartoon motion

Livet går i 190 och det har redan gått 5 dagar sedan det nya året, 2009 började. Om mindre än en månad lämnar vi denna lägenheten. Jag valde idag att fortsätta mitt andra jobb, men reducera timmarna. Jag söker fortfarande nya jobb då jag är osäker på om jag kommer fortsätta på det andra nästa vecka, annars får manpower börja skicka omkring mig på tusen olika ställen igen. I veckan ska jag leta reda på en del olika arkitektkontor för hur coolt hade det inte varit att vara assistent där liksom! 

Love sover för tillfället, med öppna ögon, creepy! Plötsligt rör hon sig lite och låter ögonen kolla runt och sen stänger hon dem igen. 


Det är typ 10 grader här i vår lägenhet och här är en bild från toan, den ända platsen som alltid är mer än 15 grader. <3

RSS 2.0