Not again...

Jag vet inte vad som sker, mitt shoppingberoende är större än någonsin! Idag blev det ett par nya skor igen, jag som hade dragit gränsen vid att dem ända som fick inhandlas var dem låga, nätta, beiga converen.

Nu: Kaffe med Emmy

Sen: Valborgsfirande i Oslo





Svarta, höga, hårda bronx!

Onsdagkväll, CK30A

Vaknade för typ två timmar sen, känner mig bättre. Fortfarande sjuk därav bloggtorka. Allt jag gör är jobbar äter och sover. Oliver är på träning Love kollar fotboll(?) med sina jobb kompisar och Emmy är försvunnen! Hon var här för tio minuter sen och när jag började göra mat var hon borta. Jag har troligtvis missat när hon gått och jag befarar att hon är och köper glass.

Det var hon inte! Hon ringde tyskland, men nu ska hon köpa endast mjölk. We will see!

På fredag beger jag mig till Svearike för att gå på konfirmation, kolla på konserter, träffa en bebis och förhoppningsvis massa vänner också. 



Hittade en gammal bakisbild på mina fina undisar som jag köpte sist jag var hemma, hoppas det blir lite shopping även denna gången.

hela långa veckan..

måste bara berätta vad hag har haft för mej denna härliga veckan.
måndag hände inget speciellt en helt vanlig måndag i oslo, tisdagen så jobbade vi sent, elr vi gjorde det hela veckan, men så bestämde vi (=jag,oliver, robin, johan, maria och kegge) att ta en mysig grillning på taket, och så blev det + några glas vin, och öl, väldigt mysig och rolig kväll! onsdagen var väll som måndagen inget speciellt hände, sen på torsdag så blev det afterwork öl och cider på cuba, himlans kul var det! jag och johan kom på det att det här fina vädret är lite farligt, för det blir att man alltid vill sätta sig och dricka någon oskyldig öl elr cider, men slutar i några mer änn en! hahah! 
fredagen så var jag tvungen att vila ut mig, så det blev en myskväll med mina kära jäntor Petra och emmy, och kollade på kalle och chokladfabriken. sen kom den efterlängtade lördagen, först så jobbade jag, (det var inte så efterlängtat!) men sen kom jag hem, och vi käkade tacos, och så blev det att duscha och fixa sig! sen bar det iväg till den första födelsedags festen som var hos johan som fyllde 23 år, himlans roligt! efter några timmar åkte vi till den andra födelsedags festen som var ´hos kära viggo som fyllde 20 år! kul var det! och fick både äta kladdkaka hos johan och en annan underbart god tårta hos viggo, när klockan började närma sig utgångstid så var vi lite kluvna var vi skulle gå men det blev ett nytt ställe Lux, som var skit nice! sen slutade kvällen lite överallt i oslo! haha, men det var en toppenkväll!
nu längtar jag bara till torsdag, för jag jobbar bara tre dagar denna veckan sen är jag ledig,torsdag-måndag, ska bli så skönt!

//all you need is Love....



Allting är negativt...

...och för min del är det ju positivt! På fredag får jag förhoppningsvis dem sista svaren och det är dem som är viktigast att dem är negativa. Jag hoppas iaf att all skit snart är över så jag kan återgå till det normala och leva livet med kollektivet!



pååsken.. lite sen, men aja.

måste berätta hur jag hade när jag var hemma under påsken, har ju glömmt att göra det.
jag begav mig hemåt på onsdag kväll, och var framme på torsdag morgon, då var det bara hem och duscha sen så åkte jag och adina (lillasyster) till malmö och hälsade på emilia vår kära storasyster, ci gick på stan och hade det jätte mysigt. senare på kvällen när vi var hemma igen så bjöd annika hem mig till hennes lägenhet, och där hade hon fixat massa goda frukter å choklad och vin! så vi satt och hade det jätte mysigt på deras fina balkong!
fredagen då var det fest som gällde i kära klippan och det var himlas roligt att träffa lite folk som man inte sett på länge!
så vistelsen hemma var perfekt!




Å idag fyller min lillasyster Adina 16 år! Grattis snäckan!


Och nu så ska jag och oliver snart gå till jobbet, och det känns inte så jävla kul, när det är hur fint väder som hellst!
Men jaa, snart är det helg!

//ciiaoo sunshine


helgen har varit en hård och svinig...

vi börjar på fredag.
kom hem från jobbet och det var verkligen strålande väder, så vi bestämde oss för att bege oss upp till våra kära takterass, med lite oskyldigt vin och kortspelande, som sedan slutade med drickspel, och vissa blev väldigt fulla redan klockan halv sex!, och sen gick vi in och Petra och Emmy lagade en väldigt god grönsakspaj, och för mig blev det redan sängdags klockan tio! haha, en väldigt lyckad fredagskväll!




lördag
vakna upp och jag å oliver begav oss till elixia för att ta ett träningspass, himlans skönt var det! sedan på dagen hände inte så mycket i våran lägenhet, men på kvällen blev det förfest här, för att sedan kila iväg till 25 års fest, himlans trevligt var det!, och efter det så stack jag å emmy till yatzy, för att dansa och ha det trevligt! och så blev det!
kvällen slutade väll kanske inte jätte bra, men jaa sånt får man ta, ett litet blåmärke! här och var!!(elr jaa, det är nog igentligen det största blåmärke jag någonsin haft, men så går det när man ramlar i trappor!))





söndag
vakna upp igen men denna gången inte så på topp precis, huvudet hängde inte riktigt med, om man säger så!! alla var väldigt bakis och slitna så vi traska upp till terassen och låg å solade och återhämtade oss, sen blev det promenad till Akker brygge för glass och massa skratt! 
Nu sitter vi här i soffan och Emmys syrra Jenny är på besök, så vi dricker kaffe och koosar oss. observera -jag har börjat dricka kaffe (elr Emmy har tvingat mig börja, och nu gillar jag faktiskt  det lite grann. mamma kommer bli så glad nu när jag äntligen har börjat dricka lite kaffe!! hahah. 





jaa, denna helgen har varit precis som en helg ska vara, massa roligheter och fest!

ilandsproblemet just nu är  att vi har slut på dammsugarpåsar, och att vi inte hittar några som passar till vår lille gröna dammsugare, så nu är här väldigt svinigt i vår lägenhet, så här liknar en svinstia, och det blir ju inte bättre att oliver sitter å rapar å äcklar sig så bor vi i en svinstia med en svinpäls...


ha de underbart bra önskar Love





Flera glada tankar...

Efter den där kvällen har mycket varit mörkt, men idag är himlen ljus, ljus blå och jag och Emmy har ventilerat våra hjärnor i Oslos innerstad. Jag har varit sjuk från jobb eftersom jag dem senaste dagarna har snörvlat och hostat och haltat och varat, jepp, all skit på en gång. Nu känner jag mig på bättringsvägen och solen har gjort mig full av energi, men kvällen blir lugn. Vi har plockat blommor och suttit i hamnen, ätit glass och diskuterat livet. Mina tunga axlar börjar lätta och allt ser plötsligt mycket ljusare ut. Nu ska vi bege oss upp på takterassen och picknicka!

Ciao!

En glad tanke..

För bara några dagar sedan såg jag Peter Pan. Det är en av mina favoriter bland alla disney-filmer. Mina glada tanke är fjärilar!

God Natt!


en tysthet som läker

Det är skönt att vara ensam hemma i lägenheten. Jag kan tänka och göra saker som jag känner spelar roll. Läkaren gjorde en grundlig undersökning på mig igår och konstaterade att det inte såg ut som att något hade hänt, och för säkerhetsskull tog vi alla tester vi kunde. Så nu är väntan lång... Men jag har verkligen lärt mig något av det här och hoppas att jag kan fortsätta tänka på denna händelse när jag känner att jag börjar nå min gräns och inte gå helt amok. 

När det var tid för frukost i morse hittade jag dammloppor i torrskåpet så det var bara att börja städa och göra i ordning, så nu har vi ett halvtomt skåp jämfört med innan, men mycket renare! Och snart ska jag ge mig på uppackning sen spanien och börja tvätta. Puha! När jag fått igång första maskinen ska jag sätta mig och fixa till mitt CV för nu e jag fan trött på sönderkuttade fingrar och kan I flytta hit o få ett fettnajs jobb så kan väl jag också få det om jag varit här såhär länge nu!



Mina nya tröstshoppade skor!

inget är som det brukar vara...

Jag vill bara lägga mig ner och dö, skjuta mig själv hade varit ett alternativ, eller få fatt på en spruta med heroin och ta en överdos. Jag vet inte vilket som hade varit bäst just nu. Nere i spanien tog livet en snabb vändning från att vara underbart och ljus rosa till svart och instängt. Jag vill inte berätta för någon. Men efter många års instängdhet och rädslan för att berätta för människor om hur jag mår har jag bestämt mig för att sakta men säkert släppa på trycket och få det ur mig.

Det kommer ta tid och bli många jobbig inlägg här. Många tårar ska släppas ut som jag länge hållt inne på, men jag ska må bra igen! Det ska jag!

På mitt schema idag har jag ändast ett läkarbesök, men detta betyder mycket för mig. Jag ska få kollat upp min fot som varit svullen i snart en vecka. Jag ska också ta en hel massa tester.
Nu ska jag bara vila och samla krafter till det här.

Supermåndag is the shít!

jaa, det stämmer igår var det ingen vanlig måndag utan det var supermåndag! (det är en gång i månaden då nägra uteställen har öppet och gratis inträde och billig sprit!) så igår när jag å oliver var på jobbet fick vi reda på detta av johan på jobbet, så det var att ringa till emmy så hon kunde köpa lite cider och öl, sen var det bara att jobba snabbt så man kom hem, gjorde vi sig och sen kom hanna, robin och johan från jobbet och förfestade! sedan bar det faktiskt av till sirkus, (som vi var på förra helgen och sa att vi aldrig mer skulle dit..)men denna gången var det helt sjukt kul, gratis inträde och billiga shots, kan det bli bättre?!!! kvällen slutade för vissa med bullfest och långa promenader genom hela oslo!! men jag hamnade på en efterfest som var himlans trevlig! haha, !!
idag på jobb mådde man  väll inte prima men vad gör det?!

Imorgon så är det sista dagen på jobbet innan det bär av till schwdeden för att fira påsk och ha det trevlig med efterlängtat folk!

//just nu så sitter vi tre här och festar till det med nån cider och öl eftersom vi inte kan få nog av fest i denna lägenhet och har precis snackat om att det bästa som finns är väll ändå att festa!!!


Och vi hälsar till Petra att hon har det bra i espania!






Avslöjad...

Som Love berättade igår tog jag mitt pick och pack och begav mig mot syd. Nu sitter jag hos mina kära föräldrar och njuter av tystnaden ute på landet i lilla skåne. Antingen ska jag gå och lägga mig eller så går jag ut en runda med hunden i hopp om att kunna sova så mycket som möjligt på bussen imorgon när vi rullar mot spanien.
Det var nästan lite jobbigt att lämna lägenheten igår när alla festade och var lyckliga, men dem stackarna slipper inte mig. Jag kommer tillbaka.

Nu lyser dem första solstrålarna in genom fönstret här hemma!




Tänk då att vara fyra!

gud är inte med oss idag..

ja du idag var det fredag och planerna var att vi skulle ha årets första grillfest på vår takterass, men gud ville visst inte det, för det har varit dunder fint väder hela veckan, men just idag då nej, då skulle det vara dimmigt och inte alls kallt, men jaa, vad gör väll det om hundra år!
så det blir väll stekt korv med bröd istället för grillad, och innefest istället för takterass fest,
Men det blir säkert nice,
Och ikväll åker min kära Petra ifrån mej för att åka till espania, och gå på guidekurs(=supa sig as full varje dag!) men det är så det ska va!

Och imon så ska jag och Hanna gå på cirkus!,haha, fick gratis biljetter på jobbet, och det var ju ett tag sen man var på cirkus så det kan säkert bli trevligt!

/hej hopp i lingon skogen

Bara för att dom spelar Xbox bredvid

Du har...
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 12

Du...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 6

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 5

Totalt: 23


0-10 Den naturliga tjejen av dom naturligaste.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Du är en frystjordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

RSS 2.0