Äntligen!

Oj vad sjukt att jag glömt bort bloggen.. Nej de har jag inte. Jag har låtit bli att skriv, jag skriver ju så personligt o de e väl bäst att lägga ner ett tag när man e sårbar. Jag mest druckit te idag, med honung i. Jag har även ätit hönekaka med ost och jordgubbssylt(mammas hemmagjorda), allt detta frosseri för att jag är sjuk. Typiskt.

Dock är det träning imorgon och om man ska träna skadar det inte att vara fin. Jag har satt ihop en outfit från halens(eftersom Käthe har en fin tävling som faktiskt går ut på att sätta ihop en outfit från halens.) som mer än gärna skulle skutta in på gymmet med imorgon.

image12


Tatta! Vist hade man känt sig tjusig!

Valentino

Idag är det alla hjärtans dag, jag hade inte tänkt skriva om det egentligen, då jag känner mig gansak ensam, men så ibland känner man att man har dem fina vännerna. Dessa vänner som skickar ett litet sms eller en trevlig hälsning via msn. Kanske inte så personligt, men väldigt glädjande. Då får jag sådanna vibbar, jag inte känner mig ensam längre och inte längre känner jag en längtan efter en pojkvän eller flickvän,bra vibbar helt enkelt.

Jag gör inte det särskilt ofta, däremot känner jag längtan efter närhet, någons varma kropp elelr någons andetag. Känslan av att någon ger en den närheten som man verkligen saknar. Jag tror jg blir galen ibland utan denna närhet, det är dem dagaar jag kan stå och tänka tillbaka på människor jag myst i timmar med, när vi inte vill gå upp ur sängen eller när vi drar varandra tillbaka för att slippa bli ensamma igen. Ibland undrar jag om man kan leva ett helt liv utan någon närhet, jag är inne på min tredje månad och det är verklgien jobbigt. Ofta sover jag inte ensam, för det mest har jag övertagit min fars säng och sover i samma rum som min mor, gör jag inte detta sover jag gärna tillsammans med någon kompis och gärna i samma säng. Det är väldigt konstigt för sover jag helt ensam känner jag mig utsatt och lämnad. Fast jg gillar lite denna känslan. Jag gillar tanken på att jag är ensam i en stor lägenhet om fem år, dem ända som besöker den är nattkillen och singeltjejerna som jag förfestar med. Sen blir det inte mer seriöt förhållande liv för min del. Det är underbart!

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad med ett glas vin o bara ha de mysigt för mig själv.

Tatta!

En helhelg, tack!

Som förstått var förra helgen en helhelg, denna helgen fick en lugnare början. Jag måste reckomendera filmen Dold identitet, helt fantastisk film, på italienska! Mycket vacker och mycket ondska!  Ikväll bär det av till mitt ex, vi ska umgås lite, de va ju trotts allt sen i somras jag träffade denna fina människa. Åhh sommar, vad jag längtar. Imorgon bär det av till avslutet på köpenhamns modevecka, yeahh!

Men först har jag en satans massa att gör! Jag ska hoppa in i duschen, gå en runda med fina vovven, packa om väskan efter ändrade planer igår och slänga i mig en frukost!

image11

Tatta!

Trött på upp och ner

Jag hatar att mitt liv går upp och ner. Ena stunden älskar jag det och andra hatar jag det och när jag hatar det är det verklgien svart... Det är då jag funderar på om livet efter döden är bättre. Men så e de ju nite för vist är jag inte så sag att jag skulle ta livet av mig, usch nej, aldrig! Då lämnar jag hellre allt och gör ångot roligt! Startar ett nytt liv, tänk att få bygga upp en helt ny personlighet, en ny bakgrund. T.ex. varför man inte umgås med någon och varför man söker nya vänner och vart ens familj e. Ja, jag ska nog ika vidare på denna iden, de va lite kul. Undrar vad jag skulle heta.

Watch out!

Jag vill bara överösa min goda energi! Vädret är helt underbart, jag ska snart pysa upp till körskolan, jag har precis fått ett meddelande om modemässan i köpenhamn på söndag, låter hyvens! MEN! Vädret, det är lite disigt, solen visar sig och jag hör till och med en fågel skräna. Det känns som att det är mitten av april och jag har precis vaknat, vilket jag har, och ska snart bege mig till skolan, nästan ju, köskolan.

Tjipp o hej
image10

hur skaffar man mer tid?

Denna helgen har varit perfekt, typ så bra som man inte tror att en helg kan vara. Jag älskar mitt liv när det är såhär! Jag har träffat arbetskamraterna, träffat vännerna, jobbat, lyssnat på bra musik, gett min första lapdance(det var så kul att jag tror jag ska ge fler), dansat som en galning, hävt en massa öl, träffat släktingar och sovit. Jag trro jag har sovit mindre än vad jag har festat, det är ganska illa egentligen, men jag har kommit fram till att om man ska leva sitt liv fullt ut får man nog skippa sömnen och det är jag berädd att göra. I alla fall på helgerna!

Rock n´roll!

Söndagskvällar är vilans kvällar så nu hoppar jag i säng och kollar på She´s all that. Hon e ju sjukt het!

image9

RSS 2.0