Alkolist javist

Efter att ha kollat på dokumentären "Dem nya alkolisterna" för någon vecka sedan insåg jag plötsligt hur mycket jag älskar alkohol och hur mycket likheter jag hade med dem, dock blir det bara varannan veckan nu då varannan helg är planerad med jobb, men vad gör väl det!
Shout out louds igår va mirakulöst nästan! Fy fan vad bra dem e och som vi konstaterade efter åt var dem ju inte så publikvänliga, men vad gör väl det när musiken är dansvänlig! Nu skaj ag ta min bakfylla och bege mig till skolan för att hämta things som jag kan jobba på i min jobbspäckade helg.

I´m gonna be on top!

En ny säsong av top model, tolv lyckliga tjejer gick vidare och tjugotre besvikna tjejer åkte ut! Ett bekant ansikte åkte ut och det var synd. Hon är vacker, men jag vet inte efter sett en nyplåtad bild på henne blev jag osäker! Man bör veta hur man ska använda sin kropp, på bilden ser honi nte ut att ha någon hals! Vilket är synd, hon har en lång vacker hals.
Det ska iaf bli intressant att följa dessa tjejers öde och kritisera dem vecka efter vecka!


Jag fick precis bilderna från en plåtning jag gjorde i sommar! Me like! Ska nog träffa den fotografen igen och får se hur det blir med dem andra plåtningarna. Hoppas jag blir frisk snart, annars vill jag inte boka in något, ser ju ut som ett mongo!

Ingen minnesvärd helg

Inte det nej! Den flöt förbi lugnare än på länge, då det ändast vankades jobb. Men i veckan ska det bli andra bullar! Jag har massa planer och tänker inte låta det flyta förbi som om inget hade hänt inte! Nej det står filmkväll, hälsa på nyinflyttade vänner och konsert! Lite jobb och skola ska det oxå försökas hinnas med, men vi får väl se det eller!?
Ett läkar besök står på tur då min inflamation vägrar gå ur kroppen och sedan tänkte jag sätta mig på en buss med riktning mot jobb.
Har suttit o frossat i Anastelles blogg ett tag nu. Mycket läsvärd!

Nu måste jag bege mig så jag kommer i rättan tid.

Wallman rapport

Gårkvällen bar som sagt av till Wallmans och efter en del krongel stod jag upp i baren och kastade avundsjuka blickar på på dem 7 dansarna som underhöll oss gäster. Det ryktades nämligen att det var runt tusentalet som sökt, congrats till er som lyckats! Vi åt inte, nej, hur fan ska man ha råd med det som student?
Vi begav oss efter showen av mot Viking, vilket är en lite restaurangpub, med alkisar som stammisar. Det är billigt om man ska bli full ute! Där satt vi o smuttade på några cider och flera diskutioner om 2vad för musik dem kommer spela på sånna ställen när vi e så gamla" senare begav oss mot Wallmans igen för att intwa dansgolvet. I princip tomt! Chocken va total vart hade alla jävlar som satt o åt tagit vägen? Men vi dansade gärnet tills dem stängde och med lite alkohol i kroppen blev vi krösus och köpte några till på stället. Den största besvikelsen var att dem redan spelat "det gör ont" och att hantagen på toaletterna inte hade dem coola hantagen med deoder som visar om det är upptaget!

Stället får 4 blommor av 5 då det kommer att vara 25 årsgräns torts att man är välklädd!

image2


"Jag vill sjunga, jag vill dansa..

jag vill leva lite loppan!" ett väl använt uttrycka av min kära vän Johan, det speglar känslorna i min kropp för tillfället!

Ikväll öppnar Wallmans i Helsingborg och jag lär vara där! Vist är det legg 25, men jag ska dansa mest på dansgolvet! Jag hoppas på en storslagen premiär med många kända ansikten! Även om jag är sjuk, även om jag ska till skolan kl 9 imorgon bitti är det premiären som hägrar!

Dance Dance Dance!

Snozzzzarna

Morgonvanorna har spårat ur och min kamrat snoz har aldrig varit underbarare! När jag väl masat mig ur sängen orkarjag knappt sätta på duschen och efter det är det frukosten som inte är vidare roliga att göra vid. Värst av allt är att när man väl blir vuxen och börjar på högskola får man ingen lunch serverad längre så nu är jag tvungen att ställa mig och göra min egen jävla lunch, på morgonen... Då jag inte ens orkar gå upp, det är rent vansinne!

image1

Det är då jag önskar ett jag hade ett lager av Ben&Jerry´s i frysen som kunde bli mitt första mål!

En bortsprungen kväll!

Varför gör man på det viset?
Jag började min kväll med att möta upp en vän, vi kollade på Kyle XY, vilket jag inte följer. Därefter följde jag honom till repningen sedan ringde andra vänner för att spela biljard, vilket jag aldrig gjort! Det blev ingen biljard satt istället utanför 7eleven och käkade korv, nu hade det gått tre timmar! Var i hela helvete tog min kväll vägen?

Istället tar jag vara på natten och går och lägger mig!

Nytt inlägg

Är det äns lagligt att döpa ett inlägg så? Eller ja, kan jag skapa detta kontot på en lunarstormmail, så kan jag väl oxå göra på det viset.

RSS 2.0