The depression of the autumn

Varje höst är det likadant. Jag tappar min motivation till allt. Jag tröstäter ömsom svälter mig. Precis har jag satt i mig 150g choklad med Daim i. Mums, men nu funderar jag på om det inte är värt att besöka toaletten, i bästa fall har det inte genomsyrats av magsyran än och man kan fortfarande känna smaken av choklad.


Jävla mööög!

Jag har funderat på att skjuta mig själv. Jag har också kommit på att det är förmycket begärt att köpa en pistol, det hade kostat för mycket och jag hade inte orkat leta reda på någon som säljer sånt skit. Anledningen till detta pådrag: Jag masade mig upp kl. 05.30 imorse för att gå till manpower och gissa! Jag fick jobb idag, i kök, ja kul tänkte jag. En timme senare nätr jag befann mig på jobb höll jag på att svimma och blev hemskickad. Fuck you liksom.

E väl bara att gå tillbaka till MP på måndag och säga att jag vill ha jobb igen.

Istället ska jag fira att helgen har kommit och att mexicanarna anländer till Oslo i helgen. JES JES JES!



Såhär såg det ut för ett halvår sen på tivolis gräddhylla, så ska det se ut i helgen!

Bra med tävlingar

Det är bra när folk har tävlingar. Just nu tävlat Ebba ut en supersnygg klocka från Marc Jacobs. I rättan tid må jag säga!


Min motivering att vinna klockan är att min mobilladdare ligger nere på en redaktion i Tyskland och det var den ända klockan jag hade med mig för att använda här i Norge, plötsligt blev det mycket svårare att passa tider!



Rastlös!

Nu börjar jag tappa mig själv igen. Förra hösten var ett helvete, allting är en smet och jag har ingen aning om vad som hände då riktigt. Nu gör jag ingenting och flyter mest runder, försöker hitta något att göra. Jag vill vara kreativ. Sticko ska skickas upp med nästa last som kommer och mönster! Får slänga iväg lite pengar på ett målarblock eller något och kanske skaffa mig ett jobb igen.

I lördags var vi ute på en söndagspromenix och därefter gjorde vi lite styrkeövningar. Ni ser ju vilket underbart väder det var och så har det varit dem senaste dagarna! Det piggar iaf upp lite!









John blund vill mig något

Jag tror han vill att jag ska sluta mina ögon för att drömma om vad morgondagen har att ge mig. Jag har nämligen sagt upp mig! Efter två dagar, det är nästan pinsamt att erkänna, men nu är det gjort och förlåt till alla som jag ringt och stört under dessa två dagarna, som behövt höra mig snubbla fram på orden, säga fel och glömma vad jag säljer. Nu är det över iaf!

Och nu till något bättre igen. Wysteriia tävlar ut en fin liten goodiebag som jag tänkte prova lyckan till att vinna. Men blogg.se gör det hela problematiskt för mig och vägrar ladda upp bilden... Då somnar jag nog iaf 1 minut tidigare.


Sweet dreams!


Och sen dog hon

Jag känner mig rent ut sagt död! Mitt jobb gör mig helt sjuk i huvudet och jag är inte ett dugg kreativ som jag hoppats att jag skulle vara. Hade man ställt mig på en scen framför 2.000 människor och sagt åt mig att prata om kor hade jag kunna prata i evigheter. Men när jag talar till en person och dem gång på gång slår av vad jag har att säga blir jag knäckt. Jag blir nertrapad i skorna även om jag vet om att det inte är personligt mot mig utan mot vad jag försöker sälja. Imorgon tackar jag för mig och slutar gå upp till Emerio Media.

Fresten har jag tänkt att jag ska tattuera mig snart igen. Denna gången blir det nog en säkerhetsnål på överarmen. Syggis vist! Bilden har jag för mig att fröken skande publiserat tidigare.


Nu ska fruarna laga potatismos och korv!

Livet är en dans på rosor

men det är en dans med svåra steg!

Tjejerna har precis tystnat och jag ska försöka somna. Men först måste jag gnälla lite, för när jag flyttade till Norge fick jag höra att detta var möjligheternas land! Jag såg drömmen framför mig, där jag jobbar ett högavlönat jobb(alla jobb är det här tydligen) jag kommer träffa en underbar kille och jag och tjejerna staplar ner till Carl Johan varje kväll för att svånga på våra höfter.

Men inget är som det ska. Jag våndas för att gå till jobb imorgon, vi har varit ute en gång sedan vi kom hit och jag har inte en varit i närheten av kyssa någon kille.

Kort och gott var jag påväg att packa mina väskor i morse och ta nästa buss hem för att gråta i mammas famn, men jg ska kämpa en vecka på jobbet och kolla efter andra jobb i samma veva. Jag ska även avsluta varje kväll med att vila ögonen på min nya motspelare i mina våta drömmar.



Matthew Gray Gubler!


Ett fint tips

Idag har det varit en underbar dag. Vi har lagt våra första pengar på riktigt kaffe i Oslo. Dock pengar som hade varit bätte att ge till behövande barn, så som vattenfall gör i sitt projekt uppdragbarn.se Skriver man ett blogginlägg bidrar man med 20 kr till detta projekt. Så skänk gärna en tanke till dessa barn.


Why is everything now?

Eller så e de ju inte! Men jag vill göra allting just nu. Jag vill tågluffa i Europa, jag fortsätta försöka bli bra på mitt jobb, jag vill bosätta mig i Paris och dricka rödvin varje kväll tillsammans med en varcker blek typ med mörkbrunthår, röd basker och randig tröja. Eller kanske backpacka i Australien och vingla hem kl. 7 på morgonen på en gata i NY. Fan drömmarna tar aldrig slut! Men det är ju bra, då har jag något att se fram emot senare i mitt långa underbara liv! Nu ska jag dricka ett glas vitt med mina fruar och min inhyrda man(som kan hyras från Nedre slottsgatan 3b helgen ut, om någon e intresserad)



Jag och loved Love! <3

Jox o sånt!

Har kommit hem från jobb, var bara på en snabb introducering. Ska sälja annonsplatser till företag för vårt företag, Studnet.no Tydligen någon norsk motsvarighet till CSN eller något.

Iaf har jag precis drömt mig tillbaka ett år och någon månad när vi satt där i ösregnet på Roskilde och jag beundrade Js ring. Han sken upp och sa: "Du vet JOX som jag berättat om, killen som dyker upp om bara några timmar, det är han som designar dem." Och vipps så dök det upp en rödhårig kille med två sånna ringar, kallar sig JOX och har stämplat detta på ringarna. Jag skaffade mig precis ett habegär som heter duga efter dessa ringar. Det är nog onödigheten som min första lön ska gå till. Därefter ska jag bara köpa braigheter!



Nu blir det quinoa och falafel, för snart bör Emelie vara hemma.

Några få bilder



När jag kom ner till Hamburg denna gången var jag inte ensam, det var jag
och en annan supergullig tjej från stockholm som blev placerade på det
här superfräsha motellet.



Här blir P upputsad och och stylad, hela tiden har man någon som fixa och
stylar om runt omkring sig, pelar lite här och lite där.



Make up-bordet, ingen hade väl tackat nej att ha detta lilla kittet i badrummet.

Nu ska jag fräsha upp mig och bege mig till mitt riktiga jobb.

Ciao!

Back to buisness

Back from Hamburg igen och imorgon börjar jag mitt nya jobb! Nu ska jag och mina fraur ner och röka lite och sen ska jag upp och inhandla morgondagens lunch. Sen bjuder jag på lite fina bilder från dem senaste dagarna.

Ciao!

2+1=3

Om mindre än två timmar kommer Love och innan dess ska jag ha hunnit ner till internetcafét på hörnan och skriva ut min sista biljett till Hamburg. Jag vet ett jävla tjat om Hamburg!



Men hur kan man tycka illa om denna vackra staden!

We are waiting for a few pressents

Ikväll kommer Vs päron upp till Oslo. Med sig har dem inredningen till deras lägenhet OCH mat och grejor till oss. Vi ska dricka upp vårt vin och sedan bege oss ut i Oslos nattliv och hämta våra saker och kanske prova en öl.
I morgon anländer Love till vår lya och vi får då kroppsvärme från en person till. Kanske vi kan värma lägenheten lite mer... Vi håller nämligen på att frysa isönder oss. (Läs: Kom och värm oss!)

Emelie: Ska man bli tvungen och dricka vin för att bli varm..
Jag: De e ju bra, då får man ta ett glas varje kväll för att bli varm


Dagsplanering

11.30: Stiga upp
Innan 14.00: Hunnit vara på stationen
Efter 14.00: Åka till IKEA och äta korv
Ikväll: hämta grejor till lägenheten
Senare ikväll: Drick vin

This short moments!

För ca 2, eller 3 timmar sedan landade jag i Oslo, en fantastisk kännsla att komma hem, till min underbaring och VÅR lägenhet. Med mig hade jag typ tre överraskningar.

1. Jag hade inte rökt upp mina ciggaretter!
2. En flaska rosé, eftersom soffsötisen(hon låter mig sova i sängen i natt, alltså är hon söt och sover i soffan) älskar rosé
3. Brittska Elle, mycket billigare i Tyskland än i Oslo
4. En kärlekshistoria utan dess like!

Jag har nämligen gått och förälskat mig. Ibland inbillar jag mig att det är den halv unga super snygga killen jag försökte nafsa i örat(men jag satt rött läppstift i håret på honom istället), ibland den äldre vackra damen som upplevt allt man bör göra innom en livsti, men allt som oftast kommer jag på att det nog är den underbara staden Hamburg!

Catching up!

Tänkte berätta om vad som hänt sista tiden, nu när vi äntligen vågat fråga grannarna om att låna deras bredband.

Efter 7 timmars bussfärd mötte vi en muskelpumpad blond snygging på stationen som körde oss till en vackraste lägenhet våra ögon sett. Högt i tak, ljust trägolv, stuckatur och ett kök i toppenskick! Dock omöblerat så när som på en soffa, men det rådde vi bot på senare när det kom en säng och ett glasbord med två fina stolar. Vi har också hunnit vara på ikea för att få mer grejor till vårt kryp in.

Idag tar vi det lugnt oh hänger vid datorerna, ska snart och handla och kolla upp priser på mat här annars är vår sysselsättningar inte så avancerade än. Bokläsning, patiansläggning och motionera.

Imorgon har jag min första jobbintervju och direkt därefter åker jag till flygplatsen för att åka ner till Hamburg, joho! stackars Emelie blir lämnad ensam i Oslo, men hon kan bjuda över V och B för lite kompishäng.



Bild från första dagen, första måtiden, nudlar!



Gårdagens matlagning... pasta och tomatsås mums.



Söndags frukost, då får man lyxa med "nybakta bullar".

Hjärnsläpp!

Just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen! Blodet pumpar och adrenalinet är på topp! Imorgon flyttar jag och jag har inte packat klart än, jag har dock beställt bijet. Jag kommer att befinna mig i Oslo i 4 dagar för att sedan åka ner till Hamburg! Ja, f*cking hamburg! Har haffat en plåtning där så äntligen ska jag andas lite tysk luft! Fast mina väskor skriker efter mig nu och jag ska göra mig en sista sängfösare och sedan däcka framför tv när det är färdigpackat!

P.S. De här e nog sista gången jag skriver i Sverige på ett bra tag!

Puckad packning

Jag är så trött på att packa! De går inte ihop! Jag börjar fundera på om jag ska ha två resväskor istället för en. En med bra saker i och en med nödvändiga saker i. Igår fick jag en massa bestick av min mamma och en gryta! Jag hittade också att jag har en smörgåsgrill, mhm! Vi har snart ett kök när vi kommer upp! Vi fattas väl det viktigaste vattenkokare, micro och sodastreamer!

Mitt nya packningsknep blir att försöka trycka ner mjuka grejor i hårda, jag hoppas det funkar!

NU: Packa och dricka te.
SEN: Motionera hunden.



Här är dräckten jag köpte igår, nice, eller hur?

Jag vill fånga en fjäril

Fuck vilken märklig dag. När jag körde hem från E imorse trodde jag det skulle bli den bästa denna veckan, men ikke, jag hoppas att det var den sämsta. Har försökt skicka över kontraktet till Norge, men utan resultat.

Därefter åkte jag och mamma för att shoppa, planen var en hatt, strumpisar och ett par skor. Men skojakten fortsätter imorgon och ibland älskar jag Lindex mer än något annat! 6 par strumpisar för 100lappen, det är nästan omänsklligt, men gud vad glad min plånbok var glad efter det!

Jag hittade också dem tjusigaste maskeraddräckter någonsin i en liten affär inte långt ifrån där jag bor. J ska få den ena, men det vet han inte än och imorgon lovar jag att bjussa på en bild på min.

Har också suttit och kikat på dkbn, där jag hittade denhär fin fin fina bilden från i somras, åhh, den får mig att vilja lyssna på Lasse Winnerbäcks fantastiska  Att fånga en fjäril. Dessa två fina flickor är fjärilar, svårt att få tag på så fina varelser!

RSS 2.0