Så ger jag mig ann hösten...

... ny blogg och nya mål.

metrobloggen är det nya.

http://www.metrobloggen.se/garbera

Lägesrapport

Vi bygger om och det är fullständig kaos här hemma. I helgen ska jag ha kräftskiva och Emmy kommer ner från dalarna. Men det löser vi. Vi ska stänga av vattnet idag så vi inte kan duscha efter det. Det kryper i kroppen på mig av flera anledningar. En annan är för att om någon vecka åker jag till stockholm om jag inte hittar ett jobb som hindrar mig från det. Ska upp och hälsa på älsklingen och kanske bli kvar där några dagar. Jag går snart i sönder på mitten av saknad efter honom. Vi pratar oftare än beräknat och han verkar trivas till skillnad från mig. Måste aktivera mig!

Lumpen, dag 3

Just nu svävar jag lite på moln. Han ringde innan. Han hade en halvtimme på sig att göra ett dussin saker och han ringde mig först. 

God Natt!

Bara prat

Det är mest jag, Petra, som skirver. Jag tror jag behöver bli av med allt i mitt huvud. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu. Jag är uttråkad, har inget jobb, ingen pojkvän att vänta på som ska sluta jobba. I lördags satt jag seriöst och väntade på att han skulle ha hoppat av den jävla bussen till som tog honom hem till dalarna. 

Idag fick jag ett sms. 

Han får inte använda mobil där han är, jag tror det är något dåligt ställe dem fört honom till. Att dem kommer försvaga hela svenska försvaret och tortera dessa unga män till döds. Eller så ska dem bara lära sig kriga, lära sig döda som Viktor uttrycker det med ett varmt leende på sina läppar när han pratar om det. 

När jag reser tillbaka till min nya lya i Oslo fortsätter jag med mitt senaste projekt: Få ordning på ungkarlslyan. Bort med plancher från porrfilmer, bort med gula vaskar, dammtussar på golvet och allt annat stök. Förhoppingsvis har jag ett jobb då också. I värsta fall går jag tillbaka till kantinen, dem saknade mig där. Det sa dem idag. 

En ny bild.



Ryan är fotograf, han kan han. 

RSS 2.0