J*vla, h*elvetes skit fredag

Allt var tipptopp tills jag kollade till bloggen för en gångs skull. Trodde alla fått inbjudningar till balen, men tydligen inte! Jag ska fan aldrig mer skicka något via mail..... helvete!!!

Jag städade min garderob igår och hittade Coco, sen fotade vi. Innan det var jag på en norsk agentur och som det ser ut ska jag nog tillkomma här.  Idag tog jag en najs dagen på favorit stället i lägenheten, har jobbat och ska begem ig upp för att simma sen, avreagera mig lite i vattnet. Måste först vänta på att Emelie kommer hem. Senare ska vi ner och göra stan osäker. Bilder kommer definitift imorgon!







Var tvungen att ladda upp en bild på världensfinast Oslohimmel! Finvist!

gurglande orgasmiskt skratt

vi sitter och kollar på Amelie, det är den finaste filmen jag vet som sagt, tror det var två månader jasg såg den senast. Idag är det lite mys pys. Kände att jag behövde sköta om mig själv lite grann, en ansiktsmask en hårinpackning och snart ska jag sätta i mig det sista godiset för att få slut på det. Imorgon börjar kampen mot att komma i balklänningen!

Innan...

handlade jag skor:



Nu ska vi handla mat och godis!

She´s a maniac!

Jag skrev nästan precis att jag inte planerde några längre utlandsresor och att tanken var att jag ska vara bosatt i Helsingborg dem kommande åren, but its totaly a lie! Jag vill ut och se mig om i världen. Jag sliter som ett djur dagarna i ända för att få göra detta. Jag hoppas bara att hyresvärdarn går på mitt fjäsk oh ger mig en lägenhet!

Precis skikade jag två bilder till en norsk agentur. Hehe. Hoppas dem svarar. Nu ska jag hoppa i säng och Lovie ska bli den första som anmäler sig officiellt till balen. Det närmar sig med stormsteg nu.

Gut nacht!


Gårkvällens outfit



Kavajen är från Emmaus, fodralet från Weekday och strumpisarna inhandlade jag på Lindex.



Kvällen blev suddig och jag crasha hos killarna i natt. Nice!

days of our lives

Ibland vet jg precis vad jag ska skriva, men ibland har jag sånn kramp i fingrarna att jag e övertygad om att jag är falamad. Det är likadant med min hjärna. Idag har jag gjort allt bra och rätt på jobb, fram till fem minuter innan vi slutade. Då hade jag missat att förbereda inför måndag. FUCK! Jag var kalr en kvart efter alla andra... men jag åkte snabbtåg till oslo, köpte mig en flaska vin, tackade nej till kaffe, blev frestad att jobba även om jag först blivit erbjuden att vara fri imorgon... nej om någon i min vänskapskrets ska ut ikväll ska jag också det, för jag behöver lite dans och alkohol!



Jepp, jag ska ligga bänkad framför tvn imorgon och kolla på film efter film efter film...

dreams will come true

Jag har börjat drömma om att köpa en egen lägenhet. Funderar på att skaffa ett kvälls jobb, ja, jobba dag, kväll och helg. Vadå arbetsnarko lixom. Tänkte ge upp maten oxå så man tjänar in på det. Kan ju käka på jobb och ett paket nudlar när man kommer hem. Låter ganska rimligt tycker jag. Blir det inte en lägenhet tror jag att pengarna går till en mac, efter som jag har förälskat mig i äpplet nu sen ipoden flyttade in i min ficka. Vist är den fin, jag älsar den!



Hemligheten...

En tjej berättade för mig igår om en film som hennes rumskompis tvingat henne att se, det hela lät mycket intressant för min del. Mest eftersom att jag är en drömmare som från ena minuten ska göra ditt och andra datt. Vi får se hur det går med mina planer nu iaf. Filmen handlade om att allt man ville ha kunde man få, man ska bara öppna dörrarna till det, vilket man gör genom att alltid ägna sina tankar åt det. Komplicerat. Men hela dagen idag har jag gått och tänkt på min blivande lägenhet i Helsingborg och vi kan väl inte mer än hoppas på att det dyker upp en lägenhet som jag kan flytta direkt in i när jag flyttar hem. Jag har också tänkt på min potatis och purolökssoppa hela dagen och den blev fantastisktgod. Jag älskar soppor har jag kommit fram till! Märkligt vad man kan lära sig att gilla grejer.



Bilden kommer från roomservice-bloggen och det hade inte skadat om den var tagen i min lägenhet.

Ett oväntat samtal och en sarkastik chef senare...

När vi tog bussen hem efter jobb kom jag på att jag sulle ringa danskchefen, efter ett mindre utbrott för att ingen orkade leta upp numret kom jag på att det låg på det svenska kortet. YES! Jag bytte kort och direkt fick jag sms! YES igen! YES när jag hörde att det var ett engelskt språk med lite brytning på italienska. I´m going to sweden and I want to met you. Synd att jag inte är i sverige, eller att jag fått tummarna loss och besöt han i KBH. Det ska jag iaf göra, i januari när jag flyttar hem.
Sen ringde jag J och berättade att jag lämnat hans nummer till min arbetsgivare här i norge och att bad honom lägga ut några snälla ord. "Jeg vill förtelle dem att du scorede en ny fyr var afton og allti var mega stiv." Jag träffade EN kille EN gång och släpade hem honom ihop om att han hade epngar till taxi. Och anledningen till att jag blir mega full var gång är ju för att Jesper är generös och delar ut sprit höger och vänster och för att jag inte vet vilken sida jag ska stå på, så först höger och sedan vänster :)

Nu mensfrossar jag för att allt kom så spontant liksom, som en chock som man måste lätta på med hjälp av choklad.

Emelie ramlade in preci och vi tänkte laga lite käk nu.



Min outfit i lördags.

Halloween!

Har tappat tråden lite och dem senaste dagarna har varit ganska hektiska. I torsdags blev det spontanutgång a´la för mycket alkohol och i fredags kom Madde. Jag älskar att alla vänner kommer på besök, det är så himla mysigt. Tråkigt bara att jag jobbar varendaste dag. Men bara man får ordentligt med sömn någon gång så klarar man av det mesta! I torsdags ringde Viggo och bestälde halloweenfest. Det blev det.














Vi e alltid samma människor på fe3sterna i lägenheten. Det är jag, Emelie oh Love. Sen har vi Italianoboy och Viktor, viggo, calle och tessan, dem hann dock gå hem innan min kamera åkte fram. Fler bilder kommer på facedbook.

Ciao!

RSS 2.0