Ångest!

Fredagkväll: Möter M hos J, C kommer hem, alkoholintag ökar timme efter timme, sover hos J.
Lördagmorgon: Vaknar hos J försent, missat tågret, åker till Malmö för shopping.
Lördagkväll: Lämnar malmö åker till kusin o firar hans 22årsdag, alkoholintag förmycket, träffar brudarna i HBG, alkoholintag ökar avsevärt.
Söndag: Somnar långt om länge tillsammans med S inpå morgonkvisten, vaknar möter E, tåget hem och släktkalas hela kvällen.
Måndagmorgon: Ångest!

Shit, jag älskar att hata måndagmorgon när ångesten är som värst. När man känner sig som tröttast, när man inte vet om man bör lämna landet och starta om från början. Men när allt väl hände var det ju kul, vist behövde man den sista drinken för att allt skulle bli så knasigt som det blev. Mest ångest var det att kolla kontot, men nu har jag lyckats med det oxå. De blir en helg nästa helg oxå!



Linnea, Carro(som kom hem efter ett halvår i Australien) Johan och jag.



Jag och HBGs godast öl! Hoegaarden i think



Snygg-Sara o snygg-Emelie

Finally!

Nu kan jag nog äntligen ta det lgunt o varva ner. Nu e det troligtvis slut på filmandet. Tyvärr och nu kan jag ägna mig åt mig själv igen. Någon som såg ett gäng naken badare på fria bad igårkväll? Det va vi det. Kallt! Jag glömde dock smink o grejor i bilen, jag som trodde jag hade allt...
Sen imorgon är det först jobb, då ksa ni få lite bilder hur det ser ut i min Chokladfabrik, den e inte lika flott som Charlies, tyvärr! Därefter e de "överraskningsfest" i HBG, C kommer nämligen hem efter ett halvår i Australien.

Nu ska jag ta igen all sömn jag missat i veckan! Efter min  skönhetsömn hoppas jag vara lika vacker som Fröken Dicker!

 

Tierd as hell!

Jag har glidit in i fabriken igen en runda som sagt. Men första dagen var bara halv, skönt! Efter en tidig morgon, "hårt arbete" bar det av in till Helsingborg för att fortsätta med filmen, kul o träffa dem andra igen och att mina fina vänner också fick bli statister. Jag längtar efter det färdiga resultatet!

Imorgon ska jag offra mig för ett bad. Huha, jag hoppas verkligen på lite värme! Men först ska jag jobba, hela dagen. Och nu måste jag ordna min lunch, blir nog lite bulgur o laxsallad. NICE!
Därefter hugger jag in på en ny bok, för min del, "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf. Någon som läst den innan?

Sen blir det god natt!

En bild och några dagars jobb...

Pappa ringde i förmiddags och frågade om jag ville jobba. Vad gör man inte för lite extra cash i spanien, då står man gärna och packar pulverchoklad.

Fresten fick jag bilderna från igår. Hoho, de gick snabbt! Jag e nöjd med resultatet. Speciellt eftersom jag mådde så dåligt under natten och var på väg att ställa in. Han var väldigt duktig och likaså MUAn.



Foto: Joakim  MUA: Denise

Soon i will meet those wonderful girls!

I mars åkte jag ner till Lloret de mar med massa underbara människor och snart ska jag ner o träffa en handfull av dessa! Bl.a. dessa tre fina flickorna och min söta Karina! Jag vill inget hellre än ligga nere på stranden med dem och prata om vad som hände kvällen innan, om dem fulla gästerna och hur underbart vi har det. Just nu längter jag något enormt till den 7 juli när jag åker ner till Lloret de mer igen!

I see you soon girls!



Charlotte, Camilla og Louise

SATC blahablaha!

Jag har oxå varit o kollat på SATC-the movie! Ja den var bra, lika bra som alla påstår. Dock var jag inte jättenöjd med grannarna i salongen.

Vi fick en impuls o åkte o kollade på filmen, nu, innan alla har hunnit berätta vad som händer. Eftersom det var en impuls hamnade vi ganska lång fram i salongen. Och vem rasar in sist i salongen om inte, som E hade sagt, ärkebitch 1 och ärkebitck 2(fast E hade använt namnen).
Ärkebitch 1: Tjejen som lurade till sig min bästa killkompis även mitt ex, förbjöd honom att umgås med mig o därefter vara snäll mot mig när vi väl sågs o när vi inte gjorde det snackade hon en massa skit.
Ärkebitch 2: Den förstnämndas följeslagare och snodde min mr. BIG, mitt framför näsan på mig. Lätsas även hon vara trevlig när vi är öga mot öga.
Men från mr. BIG har det framkommit att dessa två satmaror inte är dessa gulliga tjejer dem ger sken om.

En intressant incident tyckte jag!

Dessutom har jag hunnit plåta med J, han e grym. Jag var sjuk o mådde som en kratta, det resulterade i halv taskigt med poser och tråkig miner. Jag hoppas han förlåter mig och att vi provar ett nytt sammarbete!

Nu behöver jag energi, ska kryp till sängs och hoppas på att morgondagen blir en trevligare dag!

Ciao <3

Little white dream

Igår åkte den på för första gången. Min söt spettskjol, tänkte bjuda på en bild på den, min vita dröm!


Midsommar: CHECK

Då var årets midsommar avklarat. Den gick smärtfritt förbi o var helt sjuktunderbar! Alla är så söta när dem tvingar i sig sillen och snapsen där på o sen stoppar magen fulla med jordgubbar! Vi var ett stillsamt lite gäng som dansade till diverse dansbandslåtar o kramades! Vi var även ett trött gäng som stoppade undan flaskorna redan vid ett och kröp ner i sängarna för att få lite sömn.

Nu ska jag hoppa ner i ett bad och dricka kall flädersaft och varva ner!

Cipp o Hej!

Midsommar?

Håll ****** vad mycket sprit det blev igår! Men lika glad fr det är jag, nästan iaf! Jag har iaf lärt mig att man inte dricker dagen innan midsommar! Det var underbart kul när E ringde mig imorse o rågade vart jag sov o att jag svarade att jag inte viste, S skrattade så han storkna o jag viste verkligen inte vart jag var. GREAT!

Nu: Sova
Sen: Bubbel, spets o jordgubbar!

Ciao!


RSS 2.0