Utgångshelg?

Även om mina sötpajjer jobbar hela helgen har vi festat både fredag och lördag. Fredasgen var fantastiskt konstig och eftersom jag och Love inte borde festa ihop för att vi båda saknar genen som säger till oss att sluta dricka så blev det kalasfylla. Vi begav oss till yatzy och vilket skitställe, att man inte läs sig?

Vakt #1: Tjejer ni e för fulla för att komma in, ni får faktiskt gå en runda.
Vi: Va!? Vi e väl inte så jävla fulla, de e ju bara o släppa in oss så dansar vi lite o blir nyktrare.
Vakt #1: Nej men seriöst gå en runda o kom tillbaka sen igen.
Vi: Jaha, men okej.


Vänder på klacken och går runt hörnet längre ner på gatan. Ock väl tillbaka efter en massa blekagande om att vi inte alls va för fulla:

Vakt #2: Men va det inte ni tjejer som skulle gå en runda?
Vi: Men va fan, det har vi väl gjort nu...
Vakt #2: Nej, ni behöver nog en runda till...


Shit happens!

Och igår förfestade vi med Emmy, som flyttar in ikväll/imorgon. Hon blev kalas och jag och Love höll oss på en gräns som gjorde att det var tråkigt att gå ut. Vi skulle till Sirkus, Yatzy men med klass.Skillnaden mellan dessa ställena var aatt på Yatzy fanns nästan inget folk och på Sirkus fans det folk så man höll på att kräkas på dem. Folk, trängdes, puttades och svimmade. Inte så vår kopp av te, så nästa gång går vi nog till revolver igen!


Mosul airport nästa?

Nej, men vi har precis köpt det finast nagellacket i HELA Oslo. Henrik Vibskov är skaparen och han döper sina fantastiskt fina lack efter flygplatsförkortningar. Vårt hette OSM och när vi googlade det fick vi veta att nästa stopp var Mosul i Irak, kanske inte så exotisk, men om jag varit lite rikare hade jag köpt ett nytt lack varje vecka och satt mig på ett plan för att komma till just den destinationen som mitt lack sa till mig!



Exakt denna fina färgen är det!

Att sova eller inte sova

Jag vet inte vad som häner, men jag vet att jag inte gillart. Varje morgon går jag upp 20 i 6 för att börja jobba kl 7. Vid halv 11 dunkar mitt huvud och när det är hemgång vid tre har det inte släppt. trots litervis med vatten och att jag slitit fram dem gamla bågarna. Idag provade jag något nytt, jag tänkte jag skulle sova en timme innan träningen men istället vaknade jag halv 8... Jag tror inte jag går o lägger mig efter jobb fler gånger denna veckan... Någon som har tips på hur jag blir av med huvudvärken? 


Just nu sitter jag och sucktar efter att få använda mina fina klackisar!

Oslo är sjukt

Inga roliga historier om denna helgen. Vi har kollat på typ tio filmer jag har sovit mig igenom fem av dem. Min bror och hans hårdisk har varit på besök och tyvärr har vi varit sjuka så vi har inte kunnat visa honom dem bästa bitarna av Oslo, eller jo han fick ju faktiskt besöka Lektern nere på AkerBrygg som öppnade sin underbara uteservering i fredags. Jag älskar känslan av att sommaren är påväg!


Bilden är från Permanent Vacations fina s/s 09 collection


hahahihih...

Inte så många som läser bloggen så man kan väl länka till en kul grej. Om inte den ena snyggingen vill ha jobbet får den andra det...

Nej svartsjuka klär ingen och kul att det är svenska tjejer som får dessa jobben!

Skolka gjorde man i skolan

och det var ju just på en skola jag höll hus idag när jag skolkade från jobbet. Usch, jag får riktigt dåligt samvete när jag tänker på att jag varit borta så mycket från jobb på senaste tiden. Dock har jag ju jobbat som en idiot tidigare och inte varit borta sen början av februari då dem tvingade mig att gå hem. Skolan jag besökte var en makeup-skola som gjorde sina slutfotograferingar och den smått osäkra make-up artisten gjorde ett bra jobb och jag tror hon kan gå långt om hon bara släpper alla regler och riktlinjer. Bilderna anländer nästa vecka och jag är nyfiken på resultatet.



En pyttebild från förra slutfotograferingen

När jag kom hem
packade jag och Oliver en fika korg och gick upp och la oss på terassen för att njuta av solen, det var där fler som hade gjort och nu känns det som att våren är här för att stanna! "peppar peppar..."

Kärlek/ Petra

Partyjäntan e tillbaks

Imorse efter en helvetes bussfärd upp till Oslo vacklade jag in i lägenheten för att lämna mina grejor packa in det viktigaste i frysen och sen bege mig till jobb. Det har varit riktigt tråkjobbigt att jobba idag och när jag kom hem slängde jag ett öga på Annikas blogg och hittar bilden som förklarar varför min kväll blev som den blev...

Just nu har jag värsta framtidsångesten då jag inte vet om jag vill ner till spanien som guide i sommar eller inte. Jag vet inte om jag vågar satsa på modellandet och överhuvudtaget vet jag inte vad jag vågar satsa på. Ska snart upp till gymmet för att satsa allt på fatburning-maskinen, det behövs!




Annikas bild från lördagen!

Hello sweden!

Nu sitter hon i sverige redo för en shopping tur och ett besök på agenturen! Yeah!!!!

Ålersnojja?

Love berättade precis att hon är överlycklig för att bli 20 imorgon och när jag läste det kände jag lite ångest över att jag är 20 och i år blir 21. Hittade precis att där var fler som nojjade lite över det och min nojja att bli 20 var inte så stor just då, men nu vill jag bara tonåring igen och supa skallen i pysselbitar tillsammans med min 17-åring därhemma och kunna skylla på att jag bara är.. en tonåring!

Nu börjar snart paradise hotel, stackars sverige som inte såg charmen i det här programmet!

Jag e glad!

Hej svejs!
Idag e jag (Love) på så himlans bra humör! För imorgon är det min födelsedag och jag bara älskar att fylla år, och denna gången är det riktigt skoojigt för jag fyller 20 år!!!!!!!!!!
Så imorgon så åker jag hem till schweden på morgonen och kommer hem vid eftermiddag, sen på kvällen blir det kalas med stort K!
Och hela denna vistelsen i schweden kommer blir så himlans rolig,, på torsdag kalas, sen fredag ska jag vara med mina efterlängtade ANNIKA!, på lördagen blir det tjejemiddag hos annika med alla gammla godingar! osv....!

Dagens aktivitet har varit att jobba till två, sen gick jag ut på stan för det är så himalns härligt väder,fönster shoppade lite! och beställde även tid för en sak som jag berättar om sen, för det är en hemlis så länge!!

dagens och även veckans låtar hittar du här!
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=439356046
underbart bra!

Ha det så underbart bra som jag ska ha det!
puss å kram på er alla hjärtebarn


Allt händer samtidigt...

Denna helgen ska vi åka hem och det lär bli en fullspäckad helg med massa farande och flygande. Helst hade jag tagit ett flyg hem söndag morgon för att hinna med en plåtning, men ack nej. Jag får tacka nej till jobbet och kosa mig med familjen vilket är ännu mer värt eftersom jag inte heller kommer att fira påsken hemma utan ska avnjuta den i mitt älskade lloret tillsammans med en hög danskar och en tyskunge. Jag längtar redan!



Matlagning på tyskungens takterass 2008

sleeping beaut

Inget revolver igår. Vi somande i soffan efter ett par drinkar, melodifestivalen och ett försök att kolla Cannonball run. Love sover fortfarande och jag kollar bloggar och inspireras av all som gör en massa kreativa saker. Min nyaste kreativitetsideé är att skriva en bok om matkulturer i Europa, men med min fröken-nej-tack-jag-äter-inte-det-inställning blir det nog ingen bra bok. Nej istället ska jag sätta mig och trasha en t-shirt. 


Fredagens outfit


revolver= we like!

oki, vi börjar med att berätta hur det gick igår, och det gick welly welly good, det blev en utsökt utgång, började med lite förfest till så ska det låta, sen begav vi oss ut i vimmlet, det blev cafe sör, först sen drog vi till ett nytt ställe, som lisa på jobb tipsade mej om, Revolver, och kan säga det är ett  av dom nya favoo ställena! blev inga skandaler, blev bara lite pussar på kind och lite smycker på gatan!

Idag har vi inte åstadkomit så mkt måste jag erkänna, det ända vi har gjort är väll att vi har ätit, massa massa mat och allt annat man kan äta, vi tänkte gå och jämföra priser i matbutiker så man vet var man ska handla! (-så mkt har vi att göra på dagarna..!!!!!) men det är ju sånt underbart hemskt väder här,=det snöar, och då vill man inte ge sig ut.
Så det blir väll att vi sitter inne och väntar ut dagen med att titta på mtv, som har visat life of ryan typ hela dagen, och sen blir det nog att börja blanda goda drinkar inför ikväll, och idag blir förfesten framför melodifestivalen, och dagens uteställle vi skall besöka är även ett tips från lisa, som heter Normander får hoppas på att det var lika galet och bra som Revolver.

/tyvärr blev det inga bilder igår, men det kommer bli desto fler idag då!

Ha det härligt och glöm inte ta av dej skorna när du kommer in!///               

Pusselipuss Love och Petra

det var ett tag sedan...

ja, sorry för den förfärligt dåliga uppdateringen, men vi har haft fullt upp med allt och ingenting!
Men nu ska det bli bättring!

Det är fredag och det betyder att det är helg, och helg betyder att det är dax för fest!
Denna helgen är även en partyjänta helg(för oliviero är i sverige!)
Så det blir festande och utgång, berättar imon om hur det gick idag!, hoppas på inga skandaler elr tidiga deckningar..(-syftar inte på ngn speciell men hon börjar på P och slutar med etra...hmmm..!!

//hejs svejs leverpastej



RSS 2.0