revolver= we like!

oki, vi börjar med att berätta hur det gick igår, och det gick welly welly good, det blev en utsökt utgång, började med lite förfest till så ska det låta, sen begav vi oss ut i vimmlet, det blev cafe sör, först sen drog vi till ett nytt ställe, som lisa på jobb tipsade mej om, Revolver, och kan säga det är ett  av dom nya favoo ställena! blev inga skandaler, blev bara lite pussar på kind och lite smycker på gatan!

Idag har vi inte åstadkomit så mkt måste jag erkänna, det ända vi har gjort är väll att vi har ätit, massa massa mat och allt annat man kan äta, vi tänkte gå och jämföra priser i matbutiker så man vet var man ska handla! (-så mkt har vi att göra på dagarna..!!!!!) men det är ju sånt underbart hemskt väder här,=det snöar, och då vill man inte ge sig ut.
Så det blir väll att vi sitter inne och väntar ut dagen med att titta på mtv, som har visat life of ryan typ hela dagen, och sen blir det nog att börja blanda goda drinkar inför ikväll, och idag blir förfesten framför melodifestivalen, och dagens uteställle vi skall besöka är även ett tips från lisa, som heter Normander får hoppas på att det var lika galet och bra som Revolver.

/tyvärr blev det inga bilder igår, men det kommer bli desto fler idag då!

Ha det härligt och glöm inte ta av dej skorna när du kommer in!///               

Pusselipuss Love och Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0