Jag dog!!!

Så jävla kul att Love gick på det... dem hängde inte i lampan och jag hittade dem inte där heller.. tyvärr! / Petra

trosor i lampan?...

hmm, fick precis veta att det inte är smart att bli av med sina trosor hos en kille, för då blir dom upphängda i lampan.... hahahah.. ///Love
                               


Gamla kågringar och 25-årskalas

Igår mötte jag upp min gamla barndomskärlek för att inhandla pressent till vår gemensamma vän som fyllde 25. Vi mötte upp ett gäng killar och när allt var köpt åkte vi till en av killarna för att förfesta lite grann. Vi skrev en sång till 25-åringen och sen begav vi oss, i vanlig ordning, Petra och killarna. 

Hos Yohan var det kalas i all ära, med släkt och vänner, mysigt. Efter hand droppade folket in en efter en och desto mer folk desto galnare blev det. När det blev dags för utgång och hemgång lyckades jag lura till mig en del pussar av diverse vänner, en biltur i hastigheternas tecken och en skjuts hem till lilla Svalöv. 

Jag har ingen befintlig bakfylla, tack och lov, håller på att packa inför min resa hem till Oslo. Frågan är om jag ska jobba imorgon eller inte...



/Petra

Nytt shiat...

Ännu en gång har jag gått in till piercingstudion sagt det här vill jag ha, gjort det och nu sitter jag här med lite ånger i maggropen och undrar om det verkligen är värt smärtan under läketiden, men det är klart det är! Det är så sjukt coolt. 

Det sitter två metallstavar genom mina bröstvårtor...



Shiat!

När jag vaknade halv åtta i söndags morse skulle jag vara på bussen en halvtimme senare, så det var upp och ut, hitta en taxi och bege mig hem för att, som sist, monsterpacka väskan. Strax därefter satt en festklädd halv död Petra på bussen mot skåne igen. 

Väl framme blev det bestämt att det skulle klippas och färgas håret på mig en dag som denna, och nu tog jag tag i tyglarna själv, dem slitna hårtussarna bara föll från min kaluffs. 





Såhär blev resultatet! :)

17 maj helgen!

ja, detta har lätt varit den mest bästaste helgen på länge!
på fredagen, så jobbade jag (Love) till två, sen när jag kom ut var det strålande fint väder, så när hela ligan var hemma bestämmde vi oss för att gå upp på taket och grilla lite, så det blev korv grillning och öldrickning, nägra timmar senare drog vi ner till lägenheten för att göra vid oss för utgång, jag och petra vi gick ner till stan för att möta upp jacob så var vi på en bar och drack liite goda drinkar och hade det trevligt, efter någon timme, kom vi fram till att vi dra till några kompisar som hade en tre dagars fest, men när vi kommer fram så är dörren öppen och alla har dragit ut på stan, en aning trisst så vi tog en taxi hem igen, och allt slutade men kebab ätande och att vi råkade få med oss kundvagn upp i våran lägenhet! hahah!!!!!!!


petra uppe på taket när vi grillar.

jag & jacob på fest humör!

Lördagen började med att det var uruselt väder, så vi bestämmde oss för att ta en liten shoppingrunda så det blev det, efter det så var det hem och göra vid oss, för att sedan åka till isabell, filip och jacob för att förfesta till eurovision song contest, väldigt trevligt och ännu bättre blev det när jag fick reda på att norge vunnit, (jag hade inte så mkt koll, på själva tävlingen, efter alla öl! när vi var lite mer berusade och tävlingen var slut, drog vi till dom trevliga killarna, krille, micke, gustav och pelle, som hade den här omtalade tre dagars festen, och vilken fest asså, helt sjuk bästa fest på länge, jag var uppe och festade tilll klockan sju! galet, men härligt !!//petra gjorde en riktig deckning, kan jag kalla det, började med att ingen visste vem den däär personen som satt i köket med gustavs tröja, men sen visade det sig att det var lilla petra som hade sturt upp en rejäl deckning! haha!!




så här ser man ut om man stått på bordet och ramlat ner, och fått glasbit i handen, det var faktiskt synd om mej!  jag e gnällfisen själv!

 Söndag, dagen med det stora D, 17 maj! började med att jag vaknade upp hos killarna vid elva, och fick bråttom hem , för vi skulle ju ut och titta på det stora tåget och allting som skedde i stan, så jag fick gå hem, och jag måste ju berätta att det är en bit att gå, men alla bussarna och trikk gick ju inte eftersom att det var 17 maj parad, så jag fick gå igenom hela stan i mina höga klackar, med mina sönder skurna fötter från festen, och gårdagens smink, medans alla andra var uppklädda till tänderna! haha, men det var bara hem och duscha och fräscha till sig +att ta en öl samtidigt som man duschar!, det är gott!) och ta på sig sin fina nya kläning. sen kom hanna och vi åkte först till slottet för att vinka lite till kungen och träffa, petra,emmy,isabell, jacob och oliver, vi satt där ett tag och njöt av det underbart av det fina vädret, men efter ngn timme bar det vidare till cuba parken, som är min nya favvo park! där var hur härligt som hellst, och massa sköna folk, så där satt vi och drack asti, grilade och smaskade på jordgubbar och blev bara mer och mer fulla och glada!



när klockan var nio var det dags att dra sig hem för att lämna alla saker och fräscha upp sig och sen åkte vi till tre dagars festen, och det var så lyckat igen, dom kan festa till det dom pojkarna! haha, och det var jag,petra, isabell och filip som drog dit, för emmy och oliver toffla sig!, men isabell och filip gick hem efter två timmar, och petra den lilla spunken, hon hade biljett hem till sveriga idag klockan åtta på morgonen, så hon skulle hem senast tolv, haha, jag och petra e farliga för varandra, så det blev verkligen ingen hemgång för petra elr mig vid tolv, utan vi festade vidare, och natten slutade att jag sov på hotel med gustav och där sov även petra fick jag höra idag, grejen är att killarna jobbar på det hotellet så dom kan fixa! 

fulla och väldigt brännda efter en dag i parken!

idag vaknade jag av att gustav väckte mej halv ett, och jag börja ju jobba vid två så det var bara att dra sig upp, och hem till killarnas igen för att hämta väskan å lite man glömt, sedan hem till kristian kroghs gate, för att byta om och försöka fräscha upp sig, känndes inte jätte bra att dra till jobb, å känna att man stinker sprit och rök! ája, det var ju inte många som var pigga idag kan jag säga allfall! hahah, usch nu ska jag försöka sova snart...

//sussa sött ../lovi



Äntligen helg!



Snygga, stupfulla och allmänt dryga, nu beger vi oss på shopping!

Emmy says...

Jag försöker äta ärkegrytan jag gjorde igår. Jag vågar inte äta slemsvamparna så det ända som slinker ner i min mage är broccolin och succinin som jag själv stoppade i. När jag ger mig på andra portionen säger Emmy gör dig lite gröt istället. Det ska jag nog göra!

Allt detta tjafs

I morse fick jag åg hem från jobb igen, dem vill inte låta mig hålla i knivar för jag var yr och skakade som ett asplöv. Jag hatar när jag plötsligt blir yr igen, då blir jag rädd, jag tror jag vet vad det beror på. Kan vara min mens som pågått i tre veckor eller dem fem ölen som jag hälde i mig igår.. Whatevva!

När jag vaknade på bussen påväg hem kom jag på att Emmy hade våra nycklar så det var bara att sitta kvar o hämta O&Ls nycklar, detta tog tre timmar o då hade jag hunnit bli ganska hungrig. Påväg hem köpte jag något vegetariskt kinatjafs och cottagecheese. Jag tryckte i mig cottagecheesen och lagade en god gryta som nu står o väntar på spisen, jag orkar nämligen inte äta den... Funderar på att slänga den i frysen så man kan värma den en annan dag.

Nu behöver jag vila lite känns det som.

CIAO!

Petra



Jag vill ha helg föralltid!

en lördag.

det är sant, det var lördag igår och jag tänkte berätta vad vi hade för oss.

Det började med att vi tjejer drog ut på stan för en rikitig shoppingrunda, vi var ute hela dagen, riktigt mysigt var det och det blev en del nya inköp! När vi kom hem var klockan sex och då var det dags att göra sig redo inför kvällen, som för mig började hos kära Raspen, som hade en liten myskväll med yatzy och gituar hero med, johan, maria, johanna, oliver och jag!  det blev även lite öl och cider drickande,! efter några timmar så drog jag hem till petra och emmy och fortsatte förfesten. utgången det blev till yatzy, trevlig var det, och sedan gick jag hem till raspen, med johanna och oliver och käkade pizza, sen sov jag över i deras sköan soffa, för jag hade lovat ut min säng!

Idag har jag jobbat och det var väldigt tung må jag säga, efter jobbet gick jag å johan å köpte glass som var väll behövd, och nu sitter jag här och är helt totalt slut, så det blir tidig sängdags idag!

//klem klem från Love









DUF blir utan mig

Fick precis ett mail som berättade att jag inte kommar att jobba för DUF i sommar, att jag tydligen tagit utbildningen förmycket som en semester och att dem blivit besvikna då jag ville vara lite för mig själv i Barcelona, då jag gick med gråten i halsen konstant. Men jag grät ut lite för Nicklas och tog mig samman, det tyckte jag var duktigt gjort av mig. Mne men, trist läge! Då kansek jag får tid att hitta ett nytt jobb här i Norge under sommaren, och så ska jag bli superskinny och modella lite också såklaart! Jag har ju inte alls problem med att hitta på vad jag ska göra, nej undan här kommer tjejen med dem tusen drömmarna!

/ petra

här var kändis trångt!

ja, du har precis vaknat eftert igår, vi befann oss på sirkus helt ok var det, men inte så mkt folk ute som förväntat men jaja, måste ju bara berätta en sak att först när vi gick in på sirkus då såg vi snygge Mats, från paradise hotel, sen när vi kommer in då ser vi även Andre! haha, våran lista börjar bli lång nu, på sedda paradise hotel deltagare, först kevin på akker brygge, sen nohr å william på lux å nu mats å andre på sirkus! haha, lite små kul tycker jag!

idag hoppas jag det händer ngt trevligt!

//ha en fin dag-Love


Musik konfirmation och mycket mer




En försmak på vad som komma skall!

cuba

ja, just nu sitter jag och emmy på en bar (cuba) vi var så himlans desperata efter internet, eftersom att det inte funkar i lägenheten, så nu sitter vi här på cuba som har trådlöst internet gratis! med en cider och emmy dricker latte, its nice!

jag måste ju berätta lite snabbt vad som har hänt dom senaste dagarna, det började i torsdags när jag var ledig, så himlans skönt, gick upp tränade, shoppade och solade lite sen kom resten av kollektivet hem och vi drog till frogner parken (den enorma fina parken i oslo!) och träffade vi upp massa härliga människor, och satt å grillade och drack öl!
vid åtta så drog jag, petra å emmy hem för att göra vid oss, för det skulle vankas fest hos oss, om två timmar, så det blev snabbt hem och göra vid sig och sen trillade folket inn, och det var en störtskön fest, och hur mycket folk som hellst i våran lilla lägenhet, men kul var det!







På fredagen så lämnade Petra oss för att åka till schweden över helegn, och jag emmy, oliver och robin gick till våra kära park igen och låg där hela dagen och solade och hade det mysigt och träffade lite annat trevligt folk!  sedan på kvällen blev det bara teve kväll och tidig sängdags!



och idag är det lördag, och jag å emmy har varit ute och shoppat alldeles för mkt... ajaj, men ikväll blir det utgång!
 //ha en trevlig fortsatt lördag  önskar Love!


RSS 2.0