Klädångest!

Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll! Min garderob känns helt tom, och känner mig inte i form för att använda något plagg i den förbaskade garderoben. Kanske ska låta bli att fira nyår när det börjar såhär illa!

Housewife!

Ikväll baka jag inför morgondagen. Ska nämligen stå för efterrätten och just nu står den i ugnen. Jag hoppas det blir bra! Jag sitter också och skriver ifrån min nya fina Macbook pro, mitt nya hjärta! Jag känner mig lite lyckligare! Jag kollade inte ens pappa i ögonen när jag sa att jag skulle ha pro, med den nya designen. Jag hörde bara hur han tog ett djupt andetag och funderade på hur han skulle kunna få mig att ändra mig, det var inte ens hans pengar som slösades på datorn, utan mina egna. Det har alltid varit mina egna! Bäst var när han frågade mig om jag tänkt på att datorn kostat mer än min älskade bil har gjort, det har jag inte tänkt på förrän nu... Oppps! 

Jag ska återgå till min bakning och sedan gå vidare till städning och packning för nu e det inte många dagar förrän jag åker hem igen.

Unhappieness

Inte ens shoppingen gjorde mig på bättre humör! Slösa bort mina hårt ihoptjänade pengar på saker jag vill unna mig själv. Nej fan vad illa!
Jag tror den där Macen jag kollade på innan idag hade legat fint på min säng just nu. Ska bara bestämma vilken storlek på skärm jag ska ha. Om jag väljer en 13" skärm kanske jag kan unna mig en vacker mobil, eftersom alla klagar på den nuvarande, eller en lite dyrare väska, eller ett par skor i klass dyrgrip! Väljer jag den större skärmen 15" kan jag sluta drömma och vara nöjd med vad jag har. Jäkla svårt val! Jag näst intill vägrar åka till Oslo utan dator! Kanske ska sova och se om jag kan bli något klokare.

God Natt!


Down under

Idag har jag verklgien haft en sån jävla down. Typ en massa ångest. När jag skrev ihop ett nytt CV började tårarna rinna då jag upptäckte att jag nu var 20 och inte 19 längre, varför har jag inte märkt det tidigare... Pinsamt! Jag e ju bara barnet som jag satt och förklarade för Ida och Emma igår!

Jag vet inte om jag vill tillbaka till Oslo eller om jag vill gå vidare. Jag vill inte ner i skolbänken iaf och inte i Helsingborg. Jag känner för tillfället en stark motbjudan mot den staden, har ingen aning om varför, men det ändras förhoppningsvis eftersom det är hit jag alltid velat dra mig tillbaka och ta det lugnt.

Idagens läge drar jag mig tillbaka till sängen avslutar Gynnings bok för att ge mig vidare ut i något annat äventyr sen!

Shopping vänner winnerbäck

Var på väla idag, men fan vad utplockat! Jag är trött på att springa omkring i alla affärer på mellandagarna och likväl gör man det vart år. Räddade en kjol och en finis väska och lite andra förnödenheter som inte var på rea. Men ska nog bara köpa en dator och kanske ny mobil också nu när jag e hemma sen e det slut shoppat.

Har varit hos M och A nu ikväll. Alltid mysigt att träffa gamla barndomskompisar, men fan, ibland borde jag följa mitt festhjärta istället! Nu sitter jag hos Ida och fixar nagler, sen ska vi kolla på Med solen i ögonen. Imorgon ska jag nog mest ta det lugnt och träffa Johanen, för honom saknar jag.



My love gets a lapdance, I want that too!

Den 25 december 2008

25 december är en hatälskad dag. Jag har en förmåga att bli bli ganska berusad och innan jag vet vad som händer har jag panik. Idag har jag ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig. Jag känner mig uppsvälld som en ballong efter julens alla frosserier...

och sen skrev jag inte mer på det inlägget igår. Idag är det 26 december, dagen då jag alltid har huvudvärk och undrar vad jag gjort dagen innan. Jag lyckades bli utslängd för att jag var för full därefter infinner sig en hemsk lucka på ett antal timma där inte heller mina kompisar vet vad jag gjort. BRA GJORT!


Ikväll tar jag det lugnt, men imorgon ska ni se, då e jag på banan igen!


Christmas shapes up

Jag och Love planerar hemma vistelen. Det är så mycket att vi borde vara hemma ett år. Men det blir ju inte mycket mer än en vecka hemma. Jag börjar inbilla mig att jag ska spendera nyår i Köpenhamn, jag hoppas verkligen. En av mina flickor åker till fucking stockholm för att fira med sin fuking pojkvän (om du läser detta: ta inte illa upp, jag vill bara spendera lite tid ihop) en av mina pojkar ska spendera med sina andra vänner, mina andra sötnosar åker fan till Lanzarote och jag vet inte... Jag vill gå på bögklubb med en massa brudar och ha en underbar kväll som vi sent glömmer eller aldrig glömmer! Hon åker om mindre än tre timmar och jag åker om lite mer än ett dygn. Jag kommer hem den dagen jag blir 20 år fyllda för att sen längta till tillbaka hit. Jag tror nämligen jag kommer sakna det. Det fantastiska Oslo som jag en gång ogillade så mycket.


Sicky sicky!

Fick precis ett sms av dalmasan som flyttade hem igår. Hon berättade att min kiwikille dejtat hennes syster. Jag hatar att världen är aldeldes för liten! Nu måste jag lämna honom bakom mig, dessutom har han inte hört av sig sedan i onsdags... Tecken på "inget intresse" eller svensk-party-jänte-hunter och jag gick på det. Hmmn.

Ikväll har vi inget alkohol i ådrorna, eller jag har inte. Love sipplar cider i daglig gubbstuksanda med fötterna på bordet och halv liggande i soffan, sexytime!

Kollade youtube innan och hittade en del godbitar, så idag känner jag för att kolla på Inga of sweden på hultan!


Sneekypeeky!

Min mormor är en söt gammal gumma. En sånn som jag älskar! Hon har lite kutad rygg, vitt hår som hon får laggt då oh då, hon stickar och virkar och lagar mat dagarna i ända trots att hon egentligen är för trött för det. Vart år så får vi en peng för att handla våra julklappar jälva. Detta året går julklappspengen till hemresa och min älskade fransväst! Tack mormor!

He takes of her clothes now

Igår spenderade jag kvällen först med dem jag jobbar med och sen efter kilade jag hem till Kiwikillen om jag glömde berätta det. Har blivit mycket tid spenderat med honom senaste tiden. Får väl se vart det leder nu när jag snart beger mig hem för julferie. Och som planen såg ut så åker jag hem den 22 min underbara chef gråter sig nog till sömns ikväll eftersom jag inte jobbar den 23, dagen jag fyller 20, dagen innan julafton. Vem fan vill egentligen jobba då egentligen? Inte jag inte, jag ska dela ut alla julgåvor jag köpt och kosa mig sammen med min familj släkt oh vänner!

Dagens önskeban är: The killers mest för att jag vill se dem lagom nykter en gång oh våga rör mig utan att vara rädd för att falla omkull för jag är för full.

Önskelista och julgaveshopping

Jag blir galen av allt som är så fint och alla grejor jag vill köpa! Jag har köpt två julgåvor till och fått en väskjävel från manpower, bäst var när dem frågade om något fått väska tidigare. Dem ger alltå samma jäkla väska vart år. Tack lixom!

Jag har kommit på vad jag önskar mig i julklapp. Ett nytt av mina favisband till hultsfred varje dag fram till jul. Dagens önska heter Marit Larsen och är en norsk jänta med fantastisk musik, en ny upptäckt som jag bara älskar att lyssna på!


SOV!

Nytt bandsläpp till Hultan!

För snart två veckor sedan köpte jag min biljett till Hultsfred. Jag vet inte om jag känner mig gammal för det, men fan vad underbart, Winnerbäck återförenas med Snoddas oh Regina Spektor ska ge min öron en orgasm. Jag tror att dessa dagar ska vara dem ända jag spenderar i underbara sverige. Annars vill jag glida runder i Oslo, Köbenhavn oh Magaluf. Men som med allt annat i mitt liv så förändras det konstant.

Jag har varit och handlat julgåvor idag. Massa massa finis grejjor till mina favorit flickor, så nu får vi se om jag kommer hem lagom till jul efterom något smartas tror tt jag vill jobba den dagen jag fyller 20! Ska flört lite med chefen imorgon för man kan ju inte komma hem julaftonsmorgon när man ska ha gäster dagen innan.



Vist är hon fin min Love! Jag älskar denna bilden på henne. Hon är lika vacker som höstens varmaste dagar.

Du gør mig liderlig...

Jag ælskar danska! Hela kvællen har jag legat och lyssnat på dansk hiphop m.m. som ær en av dem sakern jag saknar mest med sommaren. Hittade en låt som heter: Du gør mig liderlig, vilket betyder: Du gør mig kåt. Detta ær en av dem låtarna jag verklgien vill høra hela næsta sommar. BTW mitt gamla jobb har skaffat sig ett nytt resemål, Magaluf, snakka om att jag vill dit!




Love hade en bild från i fredags som visar på vilken nivå jag var! Ohhh yeahhh!

Tankspriddhet

Vi pallade inte! Vi somnade efter 20 minuters filmkollande.

jag har jobbat som ett as idag och det visar sig hur trött man blir av att ha två jobb och en lägenhet att ta hand om. Jag skulle precis börja ta hand om bombnedslaget här hemma och upptäckte att jag glömt ta ut disktabletten ur påsen. Tydligen blandat ihop med det på jobb där man inte behöver det. På mitt andra jobb fyller man på med såp i källaren och det slipper jag tänka på. Tänk om jag varit så tankspridd att jag sagt åt kunderna att vi inte tog emot kontanter utan att bett dem fixa matkort i receptionen på cafét då hade dem nog blivit förvånade. Jag också för den delen.

Jag var upp om hos Kiwikillen idag och hämtade vkan. Fan vad jag är nöjd, han e supertrevlig oh typ perfekt! Vad det verkar som iaf.

Nu fortsätter jag ta hand om mitt bombnedslag.

we had a wonderful night in oslo

Går kväll slog omkull benen på mig och ledde till den bästaste jävla kvällen av alla i Oslo. Det var läkare, svensk musik och tequila. Jag vaknade upp naken i ett mörkt rum och en norsk gutt pussade på mig, då gick det ett rus genom kroppen. Det ända jag kunde tänka på var att jag kanske hade försovit mig till jobbet, tack för det morgonsexet lixom. Jag hivade på mig kläderna oh kilade snabbt iväg. Min väska är kvar där så jag måste nog tillbaka imorgon, typiskt! Inga outfitbilder för Loves kamera run out of battery.

Nu: Cideröppning, dusch oh klädesväljning

Sen: Buss, fest, fylla, ångest, jobba

Summan av kardemumman gångat med en voffla blir att jag kommer behöva vila efter denna helgen.

Hermés vinpimpling oh förseningar

Min kväll ser ut som rubriserat och vi borde gå nu. Jag tror jag e så nervös att jag inte vågar. Outfit kommer för jag e så jävla snygg och Love med!

Ciao!

Det är vist någon som är tillbaka...

Min dator slapp åka till doktorn. Istället sitter vi här i Oslo, vi med våra små skavanker. Jag har efter lång kamp tyvärr gått tillbaka i gamla spår igen. Jag tänker och räknar och funderar vad är tillåtet och vad bör jag låta bli. Jag borde tillåta allt och låtabli att tänka, men det går inte.

Imorgon ska jag på min perfekta date. För två veckor sedan smög en söt pojke upp vid min sida på KIWI (matbutik) och tyckte jag skulle äta lite kycklingfilé. Jag gjorde om han sa och därefter fick han både mitt nummer och många av mina tankar. Igår skickade han ett SMS om att vi bör festa lite imorgon, tyvärr följer inte drömmen sin gång som jag målat upp den i huvudet. Men lite härmlöst pussande kan inte skada!

RSS 2.0