livspassion

Jag har funnit tillbaka till min gamla passion för glass. Det är helt underbart gott även om jag vet att jag snart ska ge mig ut i kylan utomhus sitter jag mer än gärna här i lägenheten och suger på en ispinne! Ge mig sommar så jag kan sitta ute och tugga på min glass!

// Petra

tongue






It´s nice!

made: Petra

Today i made my first real piercing! Igår kom jag på att jag ville pierca tungan och idag gjorde jag det... Jag kan dock inte festa så som planerat i helgen, men vad gör väl det om en vecka då det vankas fest igen.

dressed up for London!

Ikväll kom vi på hur sugna vi är på att resa iväg och andas in lite smutsig luft i London. Jag är sugen på att åka nu, men det är ju en massa jobb och snart ska vi hem till sverige igen och tiden går bara så fort.

Min diet går bra! Bättre än förväntat. Dock blir det inte allt för mycket träning av mitt paket inte kommit än och då snorungarna här har lov denna veckan och invaderar simhallen, men nästa vecka då ska jag kombinera diet med träning och i helgen ska det kombineras party med avkoppling.

Nästa vecka hoppas jag på förändring, gällande mitt hår. Ska klippas och fotas, jag hoppas på en sjukt snygg undercut, en ljusare röd nyans och en massa fräknar, men dem kan dem väl inte sätta dit.. :(

Nu; time for tea!

If this is called living...

count me in! 

Helgen är kommen, det är min jobb helg, min näst sista. Fuck it, jag vill festa natten lång och jag får väl se vad Olivis tycker om det. Var precis en runda och simmade, casting på måndag så jag borde försöka vara fit for fight, vi bestämde där att det blir tacos på menyn ikväll och några öl. Sen får vi se han ska tydligen också jobba i helgen. Imorgon står det iaf våfflor och om du är snäll gumman kanske det ligger en våffla i kylen till dig när du kommer hem på måndag. Love har nämligen lämnat 4 dm snö och -20 grader för att bege sig hem till 1 dm snö och lite varmare hoppas jag. Du lämnade din jacka, den var varmare än min, jag lånade den idag, hoppas inte det gjorde något. 

Nu ska börja med maten och packa in pressenten till Olivis :)

Ciao Bellas!

Ont i magen?

Jag hatar mensvärken som närmar sig med stormsteg, jag älskar Oboyen som jag häller i min som vatten och jag längtar till våren så mycket att det precis som alla dem andra grejorna gör ont i magen. 
Idag blev det pause från simmandet istället hade vi kurs i lagning av salladsbaren på jobb. Fett kul, jag älskar det galna gänget som jag jobbar med och efteråt smakprovning med lamm medaljonger som tillbehör, fy attans vad gott det var! nu sitter jag och som sagt häller i mig Oboy, det är nog den bästa drickan som finns, iskall mjölk blandat med chokladpulver och så lite klumpar från pulvret, så gott att jag nästan dör när jag dricker det.


vad hände i helgen? (Loves version)

joo, det började med att jag och oliver slutade jobbet vid två sen åkte vi hem,  och jag fixade till mig för att springa till tågstationen, och möta upp Petra, och oliver gick till sin träning, sedan gick jag och Petra på matmässa!(petra hade fått biljetter från sitt jobb) så vi gick och åt allt vi kunde äta, glass, ost, bullar,kakor, korv och allt möjligt! haha, jag älskar sånt! och i och med att de var sista dagen på matmässan, så gav dom bort massa saker- så vi fick med oss åtta olika bröd, pesto, soltorkade tomater, the m.m.!
När vi kom hem var klockan sju och vi började göra vi oss och förfesta lite smått.+oliver gjorde massa goda drinkar till oss. vid nio tiden så kom viggo och thessan, och så började den riktigt festen och det var riktigt roligt, massa goda drinkar, och bongade lite för många cider oxå! haha, vid halv ett så var det dags för utgång men lilla Petra klarade inte att hålla lågan uppe så länge(lite för många drinkar!) så det blev jag och oliver som begav oss ut till Yatzy, men när vi kom dit så var oliver för ung så jag gick in själv, men hittade några vänner där inne som tur var, men sedan så dök oliver ändå upp efter ett tag, men fråga mej inte hur! jaa, tiden gick visst och minnet började svika rätt mkt för min del, (för jag skulle ju tvunget shotta å ha mej!) men det sista som hände på kvällen var att jag skulle ta ut pengar på mitt NYA VISA KORT SOM JAG HADE HAFT EN DAG,  men det gick inte som jag ville och på ngt vis så tog automaten kort för mej, så jaa, det var det!
dagen efter vaknade jag upp och var fortfarande berusad, undrar lite var jag är men jaa.!!!!!
dagen bestod sedan av att vi äntligen smakade bislett kebab,(ett kebab ställe som all snackar om här i oslo!) och det var väldigt gott faktiskt.
sen mådde vi alla väldigt bakis dåligt(spec, jag! men det blev ändå fest och utgång på lördag kväll, men blev betydligt lugnare för min del än fredagen, men för vissa andra......=typ-Petra!  blev det en liknande fylla som jag råkade få på fredagen!  men nu orkar jag inte berätta mer om helgen, kan sammanfatta att denna helgen har varit himlans perffa helg!

Och nu längtar jag tills torsdag kväll då jag ska ta nattbussen för en weekend i kära schweden, home sweet home! och träffa alla nära och kära! 

Puss & Kram alla hjärtebarn

Min matspöken talar ut

Sitter och kollar recept och min gamla klasskompis tipsade mig om cannelloni vilket jag smakade första gången förra året och blev väldigt förtjust i. Men jag funderar ärligt att slänga ihop en kladdkaka och käka det, jag är inte alls på humör för att gå ner till affären och köpa det där. Ett annat alternativ är att göra ett storkok på någon gryta med massa bönor och linser o så, men det har vi inte heller tillräckligt hemma... Kladdkaka it is!

Han förklarade också att man ska äta 4 mål om dagen och om hans teori stämmer har jag snart gjort det: Frukost, lunsj, äpple och kladdkaka!



Matfrossa och ångestmage

Jag älskar mat, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Idag drog några från jobb och jag på matmässa för att se vad Norges matleverantörer hade att erbjuda våra uttorkade smaklökar. För min del blev det väldigt väldigt mycket mat, i alla dess former, alltifrån italiens glass till australiensiskt lamm till sluchice till laxmousse till mycket mycket mer. Imorgon väntar ett besök på den norska agenturen och med det blir det fasta på grönt te hela dagen imorgon. Thats it!


Bjuder på en bild på magen <3


Vitlök, ingefära och honung...

är kuren mot trötthet och muren mot förkylningar. Det är inte det bästa som finns men bättre än att krassla som alla andra runt om en gör. Imorgon bär det av på matmässa och då vill jag klä upp mig så jag inte tappar bort känslan för att klä mig!

/ Petra

Vecka 6 (tror jag!)

Ja det är Love som skriver idag, och måste berätta att, jag fortfarande inte hittar så bra här i det nya området!, i lördes skulle jag gå och möta Petra när hon slutade jobbade och jag gick helt vilse, sen idag när vi skulle  ta bussen till jobbet hade jag ingen aning vart vi var! haha, jaja, blir väll bättre snart!

Nu så är vi alla tre i lägenheten för oliver kom hem igår kväll, och jag gillar det, lägenheten är mysig och vi kommer ha skit roligt tsm,+ att det är tv med massa roliga kanaler!

Denna veckan är det förmiddags vecka för mig på jobbet och det är favvo veckan, för slutar två, och sen tränar min direkt efter och sen är man hemma vid fyra, it"s nice! 

Och veckans += Är ledig på fredag, och hela helgen!= Party!


Beundrarbrev och blommor

Denna helgen har varit så sjuk att jobba. Jag har jobbar med S, som är en söt tjeckisk jenta som bor illegalt i norge tillsammans med sin indiska pojkvän. Hon har berättat en massa sjuka grejor som hänt på cafeét där jag precis har sagt upp mig ifrån. Denna gången slutar jag på riktigt, för råttor i papperskorgar, folk som jobbar svart, mat med best before: 2006 och löften som inte hålls funkar inte. I´m so out of there!  
Jag funderar på att skriva ett beundrar brev till tjejen som slutade precis innan mig, som bara stack. Om inget annat ska jag äntligen bli färdig att ta kontakt med henne. 

Ikväll laddar vi upp för en hård vecka som kommer innefatta en massa träning, kanske lite jobbsökande och uppladdning inför festhelgen och sen tänkte jag dekorera lite med blommor i lägenheten. 

Love hälsar att vi börjar få i ordning i lägenheten. 

Love från Petra & Love!

RSS 2.0