Klipp klipp

Jag mig i bilen för att äntligen få rättat till håret, så nu är det kortare och ÄNTLIGEN jämnare! Därefter sminkades jag och plåtades, bilderna får ni se senare. Den snälla och duktiga människan som rättade till mitt hår heter inte mindre än Maria! En eloge!




Ikväll har jag börjat packa ner mitt liv. Det är nämligen inte mindre än 5 dagar tills att jag flyttar till Norge. Det känns konstigt, hur packar man för att starta ett nytt liv liksom, ett liv som man tar med sig på en buss. Well, vi får väl se om vi klarar det, eller om vi måste fixa allting nytt när vi kommer upp. Iaf har jag en massa jag ska göra nu denna veckan och jag har ingen aning om hur jag ska lyckas, men nu ska jag skriva ett schema för dagen imorgon och hoppa i säng!

Och sist! Grattis som fan till min fina vän Johan Krafman som vann Mixmegapols tävling! Grattis grattis och inte minst grattis!


We will be almost famous...

Samtidigt som vi svängde upp på gården där 18-årsfesten hölls kom två fina människor gående. Den ena var Viktor och den andra var Anna.
Nästa vecka flyttar Viktor till London och jag till Norge, vilket betyder att jag inte ser honom eller många andra på väldigt lång tid därefter. Men när jag kommer tillbaka är troligtvis allt sig likt och inte så mycket förändrat, mest är det jg själv som mött och upptäckt nya saker och sidor, det ska iaf bli intressant.

Jag och Viktor ska nämligen bli famous, he will be a rockstar and I will be that beautful model on his right side. Ohhwell, it was a wonderful fairytale yesterday! And who knows, dreams can come true...


Finna fann funnit!

Efter en hel dags städning har jag funnit mitt pass!!!! Yeahhhs...  Jag har också funnit en rosa spann som jag skulle plocka äpplen i, men de e ju MIN rosa spann så inga äckel äpplen i den inte. Jag satte den på huvudet istället. Och vi vet väl alla att det är bäst att städa utan kläder, alltså droppade jag tishan så fort jag kom hem. När jag skulle plocka äpplen droppade jag byxorna också eftersom det såg ut att vara sommar där ute. Det var det inte, och tacka gud för att mina grannar inte såg mig springa runder som den sträckgubbe jag ser ut som och flaxa med mina armar o ben var gång jag såg en geting! Dem hade nog flytta, fast de hade varit ganska skönt.


I tjänst för att plocka äpplen!


När jag väl var klar med städandet blev det lite spaning på internet efter: MIG SJÄLV. Kilade nämligen för bi L&L igår, där Ängeln visade nya C Book. Jag trodde jag skulle ramla baklänges när JAG satt klistrad på framsidan, hittar tyvärr inte bilden så ni slipper se mig.

Däremot hittade jag en fantastisk blogg, skriven av en hårdesigner och jag lovar att om jag bott i Luleå hade jag utan tvekan alltid låtit dessa personer skapa mitt hår!

Nu: Av med kläderna och damsuga källarna för att sen släppa allt där jag står och kila in i duschen.
Sen: Smutta på cider och fnissa med töserna när dem anländer!


Spontanutgång

Igår ringde dem angående två lägenheter i Oslo, sjuktskönt! Trist bara att dem människorna är för lata för att göra som dem blir tillfrågade och skicka bilder på ders lägenhet. Men idag är en ny dag och vi uppdaterar vår annons igen.

Vi skulle ut och äta med Es gamla klasskompisar, very cosy! Plötsligt blev I väldigt sugen på vin och vi andra tyckte det lät som en utmärkt ideé. På GP finns tydligen alla gamla rävar från Campeon och när vi skulle hem hittade konstiga människor utanför PL, så vi blev tvugna att gå in för att se vad som stod på. Kvällen som skulle avslutas vid nio tog nu sitt slut vid ett och vid halv tre sussade jag sött i Es säng.

Nu: Städning, hitta passet!

FAN FAN FAN

Idag känner jag mig så patetiskt sjukt korkad att jag inte ens borde få ha ett par skor att gå i!

I helgen blev jag av med mitt körkort igen (fick nytt 4 dagar innan), nu har jag slarvat bort mitt pass (om inte någon dum idiot varit inne i vårt hus o stulit det: INTE TROLIGT) och mitt gamla ID-kort som jag borde kunna använda för att få sätta mig i en bil har jag troligtvis tänkt att jag kan kasta, eftersom jag har ju både pass och körkort nu o dem blir man ju inte av med samtidigt! FAN!

Hur ska jag kunna hämta ut mitt nya körkort om jag verken har pass eller ID-kort?

Nu ska jag köra hem till E för att se om mitt pass ligger där, wish me good luck!

Who's that guy?


Torsdagen den 21 augusti åkte vi till malmö festivalen, där drack vi öl...

... gick på toaletten...

... eller jag som var tjej gjorde...

... sen mötte vi han som spelar i Future Idiots...

... och kollade på Millencollin...

... sen försvann dem andra killarna och jag fann finaste och gladaste Robin...
som för den delen gjorde mig lika glad!

I cuted my hair myself one night...

inte min brilliantaste ideé, men arbetslös, rastlös och utan övervakare gör jag både det ena och andra. Idag har jag både försökt klippa til min lugg och färgat mitt hår mörkbrunt. Vilket både och blev ganska misslyckat!
Men till råga på det har jag också hittat en frisör som nog både färgar mitt hår oh klipper de till mig, gratis och därefter sysselsätter mig framför kameran. De e najs!
Imorgon ska jag nog försöka göra något av mitt liv. Börja träna igen kanske, eller göra en egen kokbok, de hade allt varit något.



Nu: Natti!

Pricken över iet!

Anders är en trevlig prick som jag mött en gång tidigare och han tar fantastiskt fina bilder, så varför inte ställa upp i en liten trevlig tävling om en plåtning med denna pricken. Det bästa med Anders är väl att han tar fantastiskt fina bilder också, som ni hittar på hans hemsida.


RSS 2.0