En danmarksresa och en praktvurpa...

Idag har vi hållt till i Köpenhemn, underbart. Jag älskar danska och danmark. Danskorna hatar mig och danskarna älskar mig! Jag visar lite mycket hud på mina långa ben, men det har det varit värt! Attsingen vad varmt och skönt det varit.
När jag och E bestämde oss för att ta tåget till svenska gränsen igen blev jag så lycklig när jag hittade stationen i Danmark att jag missade trottoren och har precis lagt en linda om foten, ska ta en panodil och stoppa mig i säng. Hoppas på bättre tur i morgon och att jag kan gå på foten. De e ju trots allt Spanien som gäller på måndag. Wiihoo!

Natti natti!

Vi brukar drömma oss bort

Igår beställde jag fint väder och vips så fick jag det, undrar om de funkar för resten av sommaren oxå.

Idag var iaf jag med familjen på hörbymarknad. Jag har tröttnat på grejen med marknader, men jag hittade två söta ringar en plånbok och ett par superfina tofflor, som dock inte fick följa med hem. Men jag måste verkligen tänka på den saken, dem var blommiga och eftersom jag aldrig lärt mig gå i tofflor så fanns det remmar om anklarna(tacka gud för det!), nissarna som ålde dem skulle vidare på fler marknader och då kasnke jag skickar bud med min kära mamma.



På fredag kanske Lola kommer på besök och då ska  vi och min bror  göra något galet om vi lyckas boka en tid. Berättar mer imorgon!

sommarlov

Tänk vad tiden rinner iväg. När man var liten o sommaren gick åt till att bada, man var altid nere vid det lokala badet även om det regna. Den ända gången man inte låg i vattnet var när det åskade. Jag älskar sommaren!  Nu börjar det snart bli äventyr igen, på fredag e min sista dag i min chokladfabrik! Sedan vankas det äventyr!

 

Fresten har jag inte träffat lillan sedan midsommar! Ohh jag älskar denna bilden, den ÄR sommar!



Tävling

Söta Maria har en fin liten tävling tycker jag. Man kan vinna en goodiebag innehållande hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.
Detta hade jag inte haft något emot att vinna!



Ciao!


RSS 2.0