Mamma mia!

Idag känner jag mig som min mamma. Som jag ser ut idag brukade hon se ut när jag var yngre. En större hängig tröja, ett par jeans, stora glasögon och kort hår. Hon är vacker min mamma och jag saknar henne. Men jag har en mamma det räcker. Jag pallar inte någon som säger till mig vad jag ska göra, plockar mina grejor efter mig och påminner mig om vad jag inte gjort. Nu ska jag iaf gå ut med soporna och ta mig mod att kila upp på vinden igen och hämta lite ved. Därefter blir det en mass ensam mys för min del eftersom fruarna tränar.



Har ju glömt att berätta om coolaste killen på Carros fest(efter Yohan), han liknade Alexander Bard och bar inga hämningar i sin kropp. En skön typ!

Inatt jag drömde

Att jag plötsligt blev gravid och ett litet moster ploppade ur min kropp. Allt gick väldigt fort, som det gör i drömmar, och på midre än 15 minuter hade jag genomgått en hel graviditet och förlossning, alltsammans smärtfritt! Bokstavligt talat var det ett moster jag födde fram, för varje gång jag höll i min baby såg den ut ungefär såhär. Lämnade jag däremot över den till någon annan var det plötsligt en normal baby igen. Det hela slutade i något slags traumsa, men jag vaknade kollade på klockan, insåg att jag försovit mig till jobb och ringde och sjukanmälde mig.

Inbjudan är klar, nu ska jag bara fixa alla adresser.

Jag kanske ska på dejt ikväll. Woho!

Jag har packat upp alla väskor!

Ringt Yrkeshögskolan!

Ska ringa chefen!

Ätit frukost!

Hej då!

Hemmaturné

Nu bär det snart av mot Norge igen och denna hemmaturnén har varit fantastiskt jävla rolig! Igår var vi på Råå Wärdshus för att fira underbara Carro och hennes fantastiska mamma Ann. Dessa två kvinnor är två stora inspirationskällor och dem sprudlar av glädje. Tack så hemskt mycket för att jag fått chansen att lära känna er!



















Hair on/Hair off



Syns det hur lycklig jag är för att jag ska klippa mig?



Jag blev väldigt nöjd, men koncentrarade mig på att en idiot som körde om.


Jag lever

nätt och jämnt!

Morgonstund har guld i mun

Har legat vaken ett tag och funderat. Jag kom precis fram till vad jag ska göra om jag flyttar hem. Jag fortsätter där jag slutade för ett år sen. Tar upp studierna och ger modellandet en chans. Yehaa, det blir rockenroll här i HBG igen helt enkelt. Leva knapert i en studentlya sounds NICE!

Det hela beror inte på att jag kommit på att jag saknat allt och alla här hemma under denna hemmavistelsen, saken är den att jag förstår att jag kan inte stanna i HBG. Det är ju precis samma sak som när jag var ute för ett år sedan. Förutom att vakterna på tivoli blivit trevligare, men det har väl bara med att dem byter folk och så gör ju även ens liv. 

Puss Ciao!



Ooppps

nu sitter jag hos mannen i mitt liv. Yohan, det var inte min mening. jag som skulle hem halv tolv, kan knappt skriva rättstavat så berusad jag är. kvällen har varit nice as hell! tydligen var jag den snyggaste bruden på stället, samtidigt som jag skulle hat långt hår. jag har dansat som fan på tivoli och imorgon har jag en drickar tävling på gång. just nu pågår en fucking rockbandstävling här bredvid och jag har varit ute och rökat, det är illa. helsingborg är så litet att jag träffat halva min klass(gamla) och halva min umgängeskrets bara ikväll. KNAS!

Hattfest

Men jävligt kul!

Mums, mums, mums...

...giss vem som mumsade i sig en macka med stekta kantareller till frukost? Gott! Strax därpå for jag och mamma med riktning mot Malmö. Det blev en hel del shopping idag. fick ju en oväntad lön från Ekeby och den är gott och väl brta nu. Ipod, halsduk, klänning, SATC, tischa, strumpisar m.m. Wihooo, det är billigt i Sverige! Ni ska jag in till stan träffa vnner ta en bira och sen får jag helt enkelt se vart kvällen bär av.

Bye bye!

Dagens låt: I will never love you more

Dejten med Nina var fantastisk! Vi hann bara med två loppisar, två fyndvänliga. Det blev en del garn till min blivande halsduk, glasögon, diadem, tröja, väska och böcker, pepparkaksformar och knivar. Tyvärr var pepparkaksformarna till Nina så jag får köpa egna nästa gång jag har möjlighet att komma till framtid. Jag bestälde klipptid också, så imorgon ger ag frisörskan fria händer, kosta vad det kostar. Jag hoppas hon är duktig och eftersom jag ändast har klippt mig hos en kvinlig frisör som tillfredställt mig är jag ganska nervös. Manliga frisörer är helt enkelt bättre!
Tänkte svänga upp till SM och sen ta en tur på byen i Hbg på kvällen, hoppas det finns folk kvar där som vill umgås med mig. Nu stundar sängen för imorgon är tidsschemat knapert.



God natt!

Finally!

Hemma, i min säng. Härlig känsla att göra som man alltid gjort när man går och lägger sig. I kväll har jag filat på inbjudan till balen. Snart tänkte jag skriva bjudningslistan och imorgon börjar jag leta adresser och skriver kuvert. Det ska skickas ut nästa vecka.

Jag har bestämt dejt med Nina imorgon och försökt mig på att fixa en chailatte. Jag ska försöka hitta en billig klänning till balen. Jag är inte så sugen på att ha samma klänning som jag hade på studentbalen, även om den är ljuvlig!



Oscar de la Rentas hellånga klänning hade inte suttit fel på min kropp, men min plånbok tyckte det var åt skogen fel. Eller kanske om jag lägger vartända öre på EN klänning och lever på EN paket nudlar om dagen, sälja av allt jag äger och har. Det kan ju funka, men jag tror jag kollar om jag hittar något billigt imorgon först!

God Natt!

Förseningar och nödighet

Bussen är försenad, jag håller på att kissa på mig och jag vägrar gå på sånna här toaletter. Jag har gjort det vad jag ska i mitt liv. Vi e inte ens i Halmstad än. Jag har knarkat Regina Spektor och läst Inte som andra döttrar.

Det står Göteborg på alla jävla skyltar, men där har vi varit. Fan fan fan!

Gästbloggning: Love

Det var meningen Love skulle gästblogga medan jag gjorde popcorn. När jag kom tillbaka var skärmen tom... Vi kollar på pirates: dödmans kista och stoppar i oss allt som är onyttigt. Allt från mammas kanelbullar, gillebagarens kolakakor, mina popcorn(med grillkrydda och smör) och loves äppelbitar(typiskt att hon ska vara nyttigast). Men riktigt mysigt!

Jag sökte ett jobb för några veckor sedan. Idag fick jag ett kort, ett kaffekort som ger mig en gratis kaffe som tack för att jag sökte till jobbet. Har ni hört på maken vilken fin gest!

Oh herregud

Haha, Annika har lagt upp ljudfil från inflyttningsfesten. Love e packad och fyllesnackar som få! Blir tydligen inget tyskland denna veckan, jag åker hem istället. Tar de chill och träffar kompisar. Nice!



Tänkte kapa av håret nu när jag åker hem eller när jag kommer tillbaka. Inspirationen blir såklart apsnygga Agyness.

Hej och hå bakfyllon...

Nu är lägenheten invigd och trappan full av rödvin. Igår festades det utan gränser. När jag vaknade imorse ville jag allt annat utom gå till jobb. Men jag släpade mig dit och klarade av hela dagen. Denna veckan är det två dagars jobb och sedan kanske en tripp till Tyskland för att sedan bege mig till Sverige. Underbart!

Min peruk e assnygg och jag älskar färgen på den.

 

Gott sällskap och fina nyheter!

Annika och Ida har precis anlänt och vi sitter och diskuterar gamla goda tider. Och diskuterar hur dem nya kommer bli. Genom en liten felsägning listade vi ut att framtiden tar snabba vändningar. Kul kul kul! Tänkte korka upp vinet snart för att höja stämningen ännu mer! Nu ska vi ut och ta en cigg, de e ju ändå helg :)

Curling, trevligt, trevligt!

Igår var vi och curlade med jobbet, intressant. Det var första gången och troligtvis sista också. Efteråt käkade vi på en mysig liten restaurang och drack vin. Cosy!
När jag kom hem hade hyresvärden varit här och försökt ornda med vår tvättmaskin. Jag har tio rena plagg, knappt det ens... Jag dör en långsam död, jag är tvungen att återanvända mina kläder gång på gång. Jag hatar det!

Snart kommer Annika och Ida och då blir det underbart. Jag längtar så efter mitt lilla blonda yrväder!

Äta, jobba, sova, dö..

Muffinsen är precis klara och snart ska vi väl hugga in. Fick ett ryck härom dagen att jag ville ha muffins. Igår skulle jag köpa banan och men kompå att linssoppa var bättre. Det var det. Men idag blev det bananmuffins och snart så. Gud vad jag längtar efter att dem ska bli lagom ljumna. 

P.S. Jag har fast jobb till december P.S.  


Vägskäl?

Alltid när jag står vid jobbiga val tänker jag att det finns tre vägar:

1. Tuta och köra, ta det som ger mest utmaning
2. Skita i allt och hitta på något helt annat
3. Jag tar livet av mig så slipper jag välja

Det sista skulle jag aldrig göra. Det är jag för feg för som tur är. Det andra är kul och har gett mig mycket här i livet, men denna gång blir utvägen nummer ett.

God Natt!

Nya äventyr!

Efter en nekning på en mexicansk afton hittade jag och Sara en asnice rockklubb där jag kommer spendera mina ölpengar dem kommande månaderna. Massa snygga människor och en knasig svensk träffade vi på.
Jag syndade tillsammans med en riktigt mysko norman. Jag undrar vad han hade i sina ciggaretter, jag klarade iaf mig undan med min låtsas pojkvän i sverige, så förblev vi kompisar. Hmm, tror inte det hade blivit något. Jag tror vi hade växt ifrån varandra efter en vecka eller två. Han var trots allt femton år äldre än mig och jag femton cm längre än honom. Men han fick mig att skratta.

Idag började min chef berätta för mig om hur det är att starta eget café i norge och efter det började jag storstäda hans, för hade någon sett hur där ser ut hade ingen köpt mat där och det är illa! Fortsätter med städning på schemat här hemma och sen blev det oxå matlagning. Kycklingjox med friterat bröd, gott gott gott. Nu står det dock städning igen på schemat och sen sovning.

Ciao.

Bilder!

 

Mummsfillibabba!

Sören vad jag var hungrig när jag kom hem! Tryckte precis i mig ett choklad medan jag lagade middagen, vilken blev väldigt lyckad!
Tusan att min kamera inte fungerar. Men när den gör det ska det komma en bild på klädsel och vad som ätits. ni ska jag upp till grabsen och dricka lite cider.


Bjussar istället på en bild från när vi va ute. Saknar Ems och Lovie. Sen e ju inte B hos grabsen. Men C och V e. Vi ska nog ha kul!

Tata!

God morgon!

Idag är jag uppe med tuppen, jag ska snart bege mig mot jobb och när jag började skriva detta inlägg var klockan inte ens sex. Puha! Nu har jag slängt i mig morgongröten hunnit en vända i duschen och ska snart bege mig mot centralen. Men gud va trist att man ska behöva bli irriterad såhär på morgonen! Vann ju en auktion på tradera med en peruk. Igår skickade säljaren att jag inte betalt. Va fan jag betalde ju i tisdags, 5 minuter efter jag vunnit peruken tänkte jag. Checkade å det stämde och skrev tillbaka till säljaren. Inatt hade fanskapet skrivit tillbaka och påpekade att det hade ju varit bra om jag skrev mitt alias eller auktionsnummer när jag betalde. Nu är jag lack för det var precis vad jag gjort. Så det hade ju varit bra om fröken auktion hade koll på vilka som vann peruker av henne. Nu ska jag kila! En outfit kommer sen!

Ciao!

Pretty nice

Nu har flickorna lämnat lägenheten och det r en ganska lugn tystnad ikväll. Ingen som andas tungt i mörkret, en fransk fin film rullar och ett glas vatten står vid sängkanten, nu ska jag somna sakta och säkert!





Kär!

Åh jag älskar Gynnings blogg, hon e så jävla snygg och spontan! Hon är en av mina stora förebilder faktiskt, jag vet inte om hon sover ordentliget, men jag borde göra det. Krypa ner och få min skönhetssömn och förbereda mig på en helg. Om någon e i Norge kan ni ju skickat ett mail och göra mig sällskap eftersom jag e lite mörkrädd.
Mailen e: [email protected]

Go natt!

Het!

Har snart käkat upp allt godis vi fick upp i lördags, just nu är jag i slutspurten på dansk peber som e skadat stark. Sen blir det inget godis i helgen hoppas jag. Kanske lite fest dock!

Igår kammade jag hem en guldblond peruk och idag ska jag börja leta efter en hårtrimmer bland vännerna i oslo, detta ska bli intressant! Jag informerar om jag lyckas.

Perukvaka

Jag filar på en snilleblixt! Jag tänkte klippa av håret, kort! Typ som fröken Berg de e galet snyggt. Men först tänkte jag beställa en peruk till, vill helt klart ha en blond också.

Snart en hel vecka utan cigaretter och jag har jobb tills på söndag. På torsdag blir jag ensam här, då åker mina fruar hem och jag tänkte ta det lugnt. Kanske ut och ta en bira med killarna, det återstår att se. Nu ska jag överge datorn för John Travolta.

Go natt!


2 kg godis tungare

Igår var mina älskade föräldrar på besök i Oslo. Dem hade med sig typ 3 kg godis och massa annat gott. Och idag när jag kom hem efter 10 timmars arbete hade mina fruar middag och muffins klart till mig och sig själva förståss. Supert!

Mitt nya jobb är lite av ett slaveri. Jag jobbar 10 timmar, med rast när jag inte har några kunder. Tjejen jag jobbar med kan knappt norska, vilket resulterr i att hon inte förstår något som jag säger. Min chef är lika mycket besserwisser som jag och han vägrar ge mig OB, men jag gillar det lite ändå. Jag lever på kaffe av olika slag och ser alla människor som stressar runder på bussstation, det är fantastiskt!

PS. Jag äter godis och sött hela tiden, men jag har inte rört ciggen sen i onsdags, eller torsdags... när det nu var jag slutade DS.



Har ni lagt märke till mina fina header?

Hela lägenheten stormar

Ikväll har det stormat och det kommer det väl fortsätta göra dem kommande dagarna. Men vi behöver få ut den negativa energin här finns. Hade man varit i mitt huvud hade man inte trott det var två kompisar jag bodde tillsammans med. Ett bra exempel är att jag tänkte jag skulle prova söka jobb på fiket på gallrian, där både Emelie och Love sökt tidigare. Detta endast för att det hade varit kul att komma hem och säga att jag fått jobb där. Och totalt oväntat gick jag hem och berättade att jag ska provjobba där imorgon. Najs för min del!

Min första dag på mitt nya liv utan godis och cigg har väl gått ganska bra. Det blev två kakor till efterrätt och två koppar cappucino nu ikväll. Tur mamma och pappa tar med tre nya sånna påsar upp, för dem går som smör i solsken. När jag har vant mig av vid allt socker ska jag försöka börja trimma lite på min kropp. Nu ska jag gå och lägga mig, är nämligen helt utmattad av att i princip inte ha gjort någonting...



Reborn

Idag börjar mitt nya liv! Jag bestämde det igår. Nu är det slut på godis(inte sötsaker) och inga mer cancerpinnar(vi ser hur det går) Nu ska jag iaf bege mig till jobb för att komm i tid idag, vilket jag inte gjorde igår.



Är den inte typ asfin denna bilden, jag älskar den!

RSS 2.0