Supermåndag is the shít!

jaa, det stämmer igår var det ingen vanlig måndag utan det var supermåndag! (det är en gång i månaden då nägra uteställen har öppet och gratis inträde och billig sprit!) så igår när jag å oliver var på jobbet fick vi reda på detta av johan på jobbet, så det var att ringa till emmy så hon kunde köpa lite cider och öl, sen var det bara att jobba snabbt så man kom hem, gjorde vi sig och sen kom hanna, robin och johan från jobbet och förfestade! sedan bar det faktiskt av till sirkus, (som vi var på förra helgen och sa att vi aldrig mer skulle dit..)men denna gången var det helt sjukt kul, gratis inträde och billiga shots, kan det bli bättre?!!! kvällen slutade för vissa med bullfest och långa promenader genom hela oslo!! men jag hamnade på en efterfest som var himlans trevlig! haha, !!
idag på jobb mådde man  väll inte prima men vad gör det?!

Imorgon så är det sista dagen på jobbet innan det bär av till schwdeden för att fira påsk och ha det trevlig med efterlängtat folk!

//just nu så sitter vi tre här och festar till det med nån cider och öl eftersom vi inte kan få nog av fest i denna lägenhet och har precis snackat om att det bästa som finns är väll ändå att festa!!!


Och vi hälsar till Petra att hon har det bra i espania!






Kommentarer
Postat av: Annika Åkesson

Tatueringen ser skit snygg ut!!!!!! Vilken dag kommer du hem?

2009-04-08 @ 09:10:28
URL: http://annikasord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0