Par i fest

I fredags begav vi oss mot den nya lägenheten och den är fab! Jag längtar till vi ska flytta. Oliver e underbar, jag blir bara mer förtjust i den killen. 
Väl framme blev vi bortkörda av hans nuvarande inneboende, en tjurig masjävel och en tofflande pojkvän till denna donna. Vi gick hem till oss och youtubade lite blev på snusen och somnade här. Fint!

Igår kom vi på den briljanta idén att bjuda lite vänner hit för att socialisera. Plötsligt kom vi på att det skulle vara trevligt att ta en runda ut på stan nu när jag uppnått utgångsålder och Love plötsligt gått till 25 års ålder. Vi bestämde att det mytomspunna Yatzi var målet och när vi är erfarna av det vet vi att en jävlabrakfylle gör det stället trevligare, därför hade vi det mycket trevligt. Massa dans, lite pussandes och lite välspenderade pengar. När stället kastade ut oss för stängning begav vi oss mot någonstans att sova. Första stopp var hos våra stackars vänner, men vi beslutade att där kunde vi inte ligga o fnittra mitt i natten så vi GICK hem, en väg som tog dubbelt så långtid än vanligtvis. 





 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0